Things I Love #10

Tenk det, nå har jeg gjort dette i ti uker. Tiden har gått fort, men samtidig sakte. Likevel er ti uker ganske lenge, syntes nå jeg. Fortell meg, hva syntes dere om dette? Liker dere at jeg skriver om fine ting hver uke, eller syntes dere det bare er mas. Kanskje dere er likegyldige. Jeg vet ikke, men skulle gjerne visst! 🙂

Å skrive om fine ting hver uke syntes jeg bare  er koselig, selv om jeg i etterkant har skjønt at det til slutt blir lite å skrive om, jeg har jo allerede listet opp 5o ting, og vil fortsette med dette i lang tid fremover, så jeg må jo alltids fornye meg. Finne nye fine ting å skrive om, eller kanskje skrive om noe som noen andre liker veldig godt. Vi får se, jeg tror iallefall det kommer til å gå bedre enn fint! 🙂

last shot before the city fell into night.

  • Fine hus. Det passer kanskje ikke så godt inn med vinteren og julen som ligger over oss. Men jeg bare må få det ut. Jeg elsker, elsker sånne fine hus som over her. Med sprossevinduer, klatreblomstre og fransk balkong. Det er så nydelig, og hvis jeg kommer til å leve livet mitt som voksen i et nedslitt borettslag så kommer jeg til å  bli deprimert. Jeg drømmer om et stort, fint hus nesten mer en jeg drømmer om å bli forfatter. SÅ glad er jeg i vakre hus.

photo an hour.

  • Frokost på sengen. Frokoster på sengen,på late, lyse søndager med en god bok og musikk. Det er lykke, det.

138/365 my pretty owl

  • Å tegne. Jeg har en notatbok som jeg har med meg over alt. Og på annenhver side har jeg tegnet eller skisset et eller annet. Jeg er egentlig ganske glad i å tegne, på lik linje som jeg koser meg med nesten alt som er kreativt. Dessverre er jeg ikke spesielt flink til å tegne. Noen ganger blir det veldig bra, andre ganger… ikke helt.

  • Kakao. Jeg elsker virkelig alle typer kakao. Kakao med krydder, hjemmelaget kakao, kakao med smeltet sjokolade, kakao med smak av peanøtter og alle andre smaker. Gjerne med krem. Det er seriøst noe av det beste å spise eller drikke i hele verden.

  • Brillene mine. Jeg er egentlig ganske glad i å bruke briller, for det er så enkelt. Om man ser trøtt ut, har uren hud eller bare føler seg trøtt og fæl i ansikter er det super enkelt å ha briller, for det skjuler jo en del av ansiktet og får deg til å se mer våken ut. Genialt. Noen ganger er det selvfølgelig plagsomt med briller, og det skjuler jo sminken man eventuelt har på seg. Men for det har man jo linser 🙂

Hvordan syntes du de siste ti ukene med Things I Love har vært? Vil du at jeg skal fortsette med disse innleggene?

1 Comment
  • Kiwi
    Posted at 14:32h, 07 December Reply

    Jeg liker din Things I Love jeg 🙂 En fin fast “tradisjon” (heter det tradisjon når det er hver uke??) på ukas beste dag… Om du vil fortsette blir ihvertfall jeg veldig glad:)

I'd love it if you left a comment