Things I Love #1

Det er så fint å lese lister, og skrive lister. Skrive små punkter som enten er nyttige eller helt uviktige og bare koselig. Slik er det med denne listen. Det en en liste på fem punkter over ting jeg elsker. Det vil komme en ny liste hver fredag, og bli en slags ukentlig greie. Tror det blir veldig koselig å sette seg ned og tenke litt over ting jeg liker ekstra godt og som vekker gode følelser. Også håper jeg å inspirere deg som leser til å tenke litt positivt på en ellers grå dag, og fundere litt over de fine tingene i livet.

Spaces.

 • Myke laken. Følelsen av mye laken mot kroppen, rent sengetøy, eller bare et ekstra godt stoff på en topp. Den følelsen når det stoffet stryker mot huden er herlig.

 • Inspirerende soverom. Lyse soverom med store senger i hjørner, bilder på veggene og fargerike lakener. Finnes det et bedre sted å drømme seg bort i myke og hjemmekoselige omgivelser?

nhammy

 • Strøsselet på muffins. Fargerike strøssel, eller strøssel med søte former som hjerter og stjerner får meg til å elske kaken med det samme. En cupcake er ikke en cupcake uten glasur og strøssel, for eksempel.

°

Hunder med fluffy pels. Jeg har en hund som er akkurat samme rase som på dette bildet, og det er herlig og grave nesen langt ned i pelsen og kjenne den kilende følelsen mot ansiktet. Riktignok har ikke Molly like fluffy pels som denne hunden her, men det er godt likevel.

°

 • Krittavler. Om jeg ser en cafe hvor de har dagens meny eller kaffelisten med hvit krittskrift på en sort tavle, så faller jeg for cafeen med det samme. Tror nesten ikke det finnes noe finere utenfor butikker eller cafeer en krittavler. Det får meg til å tenke på franske bakerier, og runde bord med små stoler.

 

Hva syntes du om ideen med ukentlig innlegg? Liker du noen av disse tingene?

2 Comments
 • Kiwi
  Posted at 15:36h, 28 September Reply

  Naw, liker det siste punktet 🙂 Krittavler er så sjarmerende. Gleder meg veldig til neste fredag nå. Og til fredagen etter der igjen… Og til alle fredagene som kommer. Faste blogginnlegg er alltid en fin ting 🙂

  • "Lily" Martine
   Posted at 16:19h, 28 September Reply

   Så bra, gleder meg også til fredagene, tror dette blir et morsomt innlegg å skrive! Elsker jo lister, og fine ting 🙂

I'd love it if you left a comment