Solskinnsmorgen

Hei, god morgen dere! I går var internettet borte hele dagen, så alt som ble postet var innlegget jeg forhåndspubliserte. I stedet for å ergre meg over det i går, satt jeg heller ute på verandaen og koste meg. Fikk besøkt av søte, lille Tuva og mamma sin venninne. Dagen i går gikk jo ekstremt fort, siden jeg våknet jo ikke før klokken tre på dagen. Derfor bestemte jeg meg for å våkne mye tidligere i dag. Og yes, her sitter jeg, med hårkur i håret og ansiktsmaske alt klokken halv tolv i dag. Er stolt av meg selv.

9 3

Om en liten stund skal jeg ordne meg og møte Tonje og Elise, vi skal filme noen klipp til et rle-prosjekt. Prosjektet skal snart være levert inn, og vi vil gjerne få en god karakter (Rettelse: Vi skal ha 6).

Håper dere får en stråelende dag!

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.