The sun don’t shine


God morgen! Jeg har bedre tid denne morgenen siden jeg bestemte meg for å kle meg behagelig og gå med lite sminke. Føler bare det er nødvendig på en dag som dette. I går fikk familien en ganske forferdelig nyhet, lillebroren min ble lagt inn på sykehus og vi har fått vite at han har diabetes type 1, som betyr sprøyter for resten av livet. Det er rett og slett jævlig kjipt, og stakkars Morten må endre kostholdet og passe på blodsukkeret konstant. Foreløpig skal han ligge på sykehuset i to uker, så jeg drar etter skolen i dag og besøker han. Skal leie den første Ringenes Herre filmen, så vi skal bare se på den og slappe av.

1

Nå må jeg nesten løpe ut døren for å rekke bussen, men ville bare stikke innom og si hei. Som dere sikkert forstår, blir det ikke like regelmessig blogging de nærmeste dagene 🙂

(har lagt til en gladsang over her, må jo booste positiviteten)

Ha en fin dag!

5 Comments
 • Helene
  Posted at 08:39h, 05 September Reply

  Huffda 🙁 Sender en klem <3

 • twated
  Posted at 21:09h, 05 September Reply

  åh, så utrolig kjedelig :/ håper alt det beste for han xx

 • Kiwi
  Posted at 22:00h, 06 September Reply

  Å nei, stakkars 🙁 hils ham fra meg

  • Lily
   Posted at 15:43h, 08 September Reply

   Det skal jeg, takk <3

 • Ingvild
  Posted at 11:32h, 08 September Reply

  Åherregud!! For en trist nyhet… nå ble jeg lei meg :/ Du må hilse ham MASSE fra meg, si god bedring og stå på og du er tøff, og så må dere kose dere masse med film sammen! 🙂 Så heldig han er som har en så fin storesøster! Du tar nok veldig godt vare på ham 🙂

  Stoooooor klem fra Ingvild! Ps, gi ham en klem også da! Fra meg, hihi.

I'd love it if you left a comment