Tenke tenkende tanker

Ah, mandag, et friskt vindpust. En dag som er blåst opp som en ballong. Fyllt med motivasjon og glede, klar til å sprenge, for å gi en pangstart på uken. Glede, forventinger og en klar, frisk start, følger med denne flotte dagen.

…Skulle virkelig ønske jeg tenkte slik

Namsos fredag (1 of 7)12

Lillebroren min kom hjem dagen før høstferien og ga meg innbakt horn som han hadde bakt på skolen. Horn, smoothie, og fine planter fra kusinen min sitt hjem. Det er finere enn mandag, for å si det sånn.

Håper dere får en fin uke da!

1 Comment
  • Ida:)
    Posted at 14:56h, 14 October Reply

    Tulling, du må ikke avslør min totale mangel på grønne fingra på dn måten dr;) Lægg merke t at dn størsten bli vainna m plastperla:p Ps:mandag e ikke min vænn heller, fredag derimot, d e min bæste kompis;)

I'd love it if you left a comment