Tar sorger på forskudd

Jeg skriver ned hver eneste viktige innleveringsdato i almanakken min, og prøver å planlegge alt, få tid til alt. Skrive gode skoleoppgaver, være sosial på fritiden, lese i bøker, møte gamle venner og blogge. Ting tar tid, det merker jeg.

Jeg klarer ikke å slippe den tanket at siden jeg syntes dagene går så alt for fort nå for tiden. Tenk hvordan det blir på vinteren da? Når man våkner i bekmørknet grytidlig om morgenen og det ser ut som svarte natten utenfor bussruten når man kjører til skolen. Og når man er på vei hjem igjen med samme bussen, åtte timer senere, så er det akkurat like mørkt igjen. Som om det aldri var dag i det hele tatt. Lurer på hvordan jeg kommer til å takle det.

Nå skal jeg ikke ta sorger på forskudd her, ting er veldig morsomt for tiden, og jeg gleder meg til å se hvordan ting blir fremover. Selv om skoledagen slutter bittelitt for sent etter min smak. Hehe. Heldigvis kan jeg lese på bussen da, jeg må bare huske å titte opp av og til, sånn at jeg ikke kjører forbi stoppet jeg skal av på. Noe som nesten skjedde i dag, oops.

1

Illustrasjonsbilde, er det det man sier? Dette bildet tok jeg i dag til en innlevering på skolen. Vi skulle skrive om oss selv, jeg skrev om bøker. Oops, igjen.

Har du lang skoledag?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

2 Comments

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.