Tapas og advent

Du vet du er i julestemning når du tar deg selv i å synge I’m dreaming of a whiiite christmas høyt ut i butikken, en mandags ettermiddag på jobb. Jeg klarte bare ikke holde det inne, så selv om musikkanlegget feilet og jeg ikke fikk spilt Michael Bublé sånn som jeg ville, klarte jeg og kollegaen min å stå for julemusikken selv, til en del latter fra kundene, haha.

Tapaskveld

Sist helg lavet snøen ned, og det hvite teppet over hustak og trær som jeg hadde ønsket meg hele november, kom endelig. Jeg krøllet meg opp i sengene på kveldene, med kakao og en boks krem på nattbordet. Hadde det ikke vært for at regnet kom igjen allerede noen dager etterpå, kunne julestemningen vært enda sterkere i dag, første søndag i advent. Tapaskveld

Forrige lørdag tilbrakte jeg i sofaen. Kledd i pysj med fluffy stoff og pinsvinmotiv på magen, så jeg filmen Julie & Julia. Jeg elskerelskerelsker den filmen. Det må være en av mine absolutt favoritter. Den har alt. Meryl Streep, matlaging, blogging, Paris, kjærlighet, og en liten leilighet over et pizzeria. Det var helt klart en bedre måte å tilbringe lørdagskvelden, enn å drikke seg sanseløs på et tilgriset utested i byen. Syntes nå jeg iallefall.

Tapaskveld

I går hadde jeg også en rolig og fin dag, fylt med masse god tapas-mat og venner. Vi lagde alle en rett hver, jeg bakte focaccia, og så samlet vi oss hos Tonje og spiste masse tapas og drakk julebrus. Selv om jeg elsker å sløve rundt i pinsvin-pysjen min var det også herlig å kle meg i skjørt og være sosial.  Jeg lagde forresten min aller første focaccia i går, og den ble faktisk skikkelig god!

1 Comment
  • Ida
    Posted at 23:32h, 29 November Reply

    Gjett koss sang æ fikk på hjernen no….? Go adventsti t dæ å dine☺

I'd love it if you left a comment