Syv dager

Det er syv dager siden sist jeg presset museknappen på “Publish” inne på denne bloggen. Nå akter jeg å gjøre det igjen. De siste syv dagene har vært ganske kjipe dager. Ikke skikkelig dårlige dager, bare kjipe dager. Hodet er et rot for tiden, jeg er sliten. Tror jeg trenger å sette meg ned, puste ut, prøve å tenke fine tanker, lese en god bok og føre noen koselige samtaler men venner. Jeg teller ned dagene til sommerferie, og håper på at tilværelsen skal mer fornøyelig når den tid kommer. Er ikke alt bra? Det er jo det? Fra utsiden ser det slik ut. Jeg aner ikke, jeg. Det surrer innenfor øyelokkene mine og under hårfestet. Jeg blir svimmel av mine egne tanker.

Bautasteiner og portrettbilder (63 of 85)Ballong og kiwi (1 of 2)

Jeg har spist mye oppskjært kiwi og jordbær de siste dagene, og prøvd å gjøre noe fornuftig med livet mitt. Skolearbeid, det er fornuftig. En ny heldagsprøve i morgen. Jeg skal formulere ord i et Word-dokument, kanskje jeg burde formulere mine egne tanker i hodet først.

Hvordan går det med deg?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.