Sydenvarme

Dagene i Tyrkia er solfylte og avslappende. Den beste delen av dagen er alle timene i solsengen, hvor jeg bare ligger og leser med utsikt mot middelhavet, og den lyseblå himmelen som treffer havet langt ute i horisonten. Jeg drikker mye iste med sitronsmak, og den standare frokosten har blitt loffskiver med sjokoladepålegg. Virkelig en sunn og bra frokost, syns du ikke?

Tyrkia (9 of 9) Tyrkia (3 of 9)

Å ligge i solsengen er den gode delen av dagen, men favorittiden min på døgnet er på natten, når jeg kan snakke med kjæresten over Skype. Savn er ofte veldig fint, men helt ærlig klarer jeg meg mye bedre uten det.

Tyrkia (5 of 9) Tyrkia (1 of 9)

Ellers opplevde jeg det mest utrolige jeg noen gang har opplevd på en ferie i utlandet, nemlig at jeg startet en samtale med en tyrker på engels, og han svarte på flytende norsk – med bergenserdialekt. Jeg må le godt, jeg ble SÅ overrasket. Tenk det da? En tyrker med bergenserdialekt.

Tyrkia (6 of 9)Tyrkia (2 of 9)

Nå er det bare tre dager igjen av oppholdet mitt i Tyrkia, og de tre siste dagene skal jeg prøve å sole meg til en brunfarge, og ikke bare denne forferdelige solbrentheten, og lese ut noen bøker til 🙂

1 Comment
  • Ingvild
    Posted at 00:04h, 04 July Reply

    Hurra! Så herlig. Syden høres fint ut, veldig fint. Kos deg med bøkene <3

I'd love it if you left a comment