Sveve over skyene

Da flyet lettet i Bodø gikk solen akkurat ned under havet i horisonten. Det sterke oransje lyset spredte seg i ferskenfarge og rosa over hele himmelen, og det var så vakkert at jeg nærmest mistet pusten. Jeg sitter på flyet mot Oslo, og gliser fra øre til øre. Utsikten utenfor er nydelig, jeg har en boks brus og potetgull, og boken jeg leser på nå er så spennende at jeg så vidt klarte å legge den fra meg for å skrive dette.   
   
De siste ukene har jeg egentlig bekymret meg litt for denne reisen. Finner jeg sted å sove? Plager jeg vennene mine? Kommer jeg til å ende opp alene og ensom i fem dager? Men nå kjenner jeg bare at jeg gleder meg. I ørepluggene spiller The 1975 på fullt volum, og det kribler skikkelig i magen. På tirsdagen er konserten, og det kommer til å bli så gøy! 

   
   
..Og om jeg så blir ensom og alene i fem dager så er det bare en øvelse til London, haha. Vi snakkes i Oslo! 

2 Comments

I'd love it if you left a comment