Svart hvitt

Hei! Da har jeg endelig høstferie, og det er enda godt, for jeg har vært helt sinssykt sliten de siste dagene. Blir veldig godt med ferie nå, selv om det bare er to stusselige dager. Jeg og familien kjører til hytta i morgen, noe som blir herlig, siden der får man virkelig slappet av. Uheldigvis for meg må jeg ta med meg skolearbeid, fordi jeg har fremdeles mye igjen som skal leveres til søndagen. Det er kjipt, men tror det skal gå bra!

Muffins (2 of 3)

Nå skal jeg faktisk dra ut, siden jeg må nesten møte Linn, Tonje, Eirik og Thomas før jeg drar til hytta. Kommer til å savne dem så mye bare når jeg er borte noen få dager. Har blitt helt avhengig av å prate med dem, haha. Vi skal begynne å se sesong en av Game of Thrones, som er så populært. Jeg har aldri sett på det før, men gleder meg! Har du sett det, er det bra? 🙂

Muffins (1 of 3)

Etter skolen i dag, har jeg for det meste ligget halvdød i sengen min og spist muffins som jeg og Linn bakte i går. Vi hadde kaffebesøk tidligere i dag, så egentlig har jeg bare spist alt for mye usunt, allerede så tidlig i ferien. Man må jo kose seg, da, hehe.

I tillegg ville jeg vise dere denne boken, som jeg har lest i det siste. Den heter “Memoirs of a teenage insomniac” og handler om en jente som våkner på sykehuset, og har glemt de siste 4 årene av livet hennes på grunn av en hodeskade. Det er ikke bare ideen som er god, og selve plottet, det er også karakterene og skildringene i boken som bare imponerte meg veldig. Har ikke lest den ferdig enda, men anbefaler den på det varmeste!

Muffins (3 of 3)

 

Nå skal jeg løpe ut døren, det er alt ganske sent, så får bare skynde meg. Håper du får en fin kveld!

2 Comments
 • Nora:D
  Posted at 22:06h, 09 October Reply

  Ja, har sett noen episoder av game of thrones! ble helt satt ut av starten på den første episoden, det var så ekkelt! Så lurte på hva slags serie det egentlig var… men så ble det jo annerledes etterhvert 🙂
  ha en fin kveld du også!

 • Helene Sophie
  Posted at 22:25h, 09 October Reply

  bloggen din er så elsk, bare sier det 😉

I'd love it if you left a comment