Sushi i regnværet

God kveld! Jeg kom praktisk talt nettopp inn døren etter å ha vært en hel dag på skolen, og på restaurant og spist herlig sushi med mamma og familien. Dagen har gått helt vanvittig fort, og nå er det alt kveld, noe som er rart å tenke på. Jeg har fremdeles en del jeg må gjøre, lekser, innleveringer og sånt. Så jeg skal gjøre det først, og etterpå skal jeg sette meg godt til rette i sofaen med en stor kopp med te og lese i boken min. Det gleder jeg meg så mye til, herrefred det blir deilig med regnværet som raser utenfor. Aller, aller først skal jeg på badet å fjerne sminke og kle meg i koseklær. Prima mandag, dette her, altså! 🙂

primamandag1 primamandag2

Håper dere har en koselig kveld <3

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

3 Comments

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.