Sunrays in Hyde Park Gardens

Foreleserne mine ber meg skrive monologer og scener i teaterstykker. Ukens skriveøvelse; skriv en monolog fra perspektivet til en sinnsforstyrret, skriv om mord, vold og blod. Skriv spennende.

Men jeg vil ikke skrive om det.

Jeg vil skrive om myke kyss og alle høstbladende jeg vasser i når jeg går i Londons gater. Jeg vil skrive om varmeovnen på fullt og å ligge naken i sengen. Jeg vil skrive om min femte kopp med kakao, og all kremen jeg hadde på toppen. Jeg vil skrive om kjærlighet. Sånn skikkelig klissete kjærlighet. Ikke mord og blod. Jeg vil ikke skrive bra, jeg vil skrive klisjéfylt. Er det så mye å be om da.

My lecturers tell me to write monologues and scenes from plays. This week’s assignment; write a monologue from the perspective of a psychologically disturbed person. Write about murder, violence, and blood. Write something thrilling.

But I don’t want to write about that.

I want to write about soft kisses and all the autumn leaves I wade through when I walk the streets of London. I want to write about having the oven on full heat and laying naked in my bed. I want to write about my fifth cup of hot chocolate, and all the whipped cream I had on top. I want to write about love, the really sloppy type. Not murder and blood. I don’t want to write good, I want to write clichés, is that too much to ask for?

Untitled
Untitled
Untitled

Disse bildene er fra en solfylt dag i Hyde Park Gardens. Nå er parken gjort om til Winter Wonderland og det er egentlig like fint. These pictures are from a sunny day in Hyde Park Gardens. Now the park is transformed into Winter Wonderland and that’s just as nice to be honest.
Tags:
5 Comments
 • Ingvild
  Posted at 13:00h, 02 December Reply

  Å, du ANER ikke hvor mye jeg kjenner meg igjen i de tankene der. ‘Men hallo, jeg vil skrive om DET’. Slike tanker har surret gjennom hodet mitt siden jeg begynte på Westerdals, men så har jeg jo skjønt at man kan ikke alltid gjøre det man liker. OG en annen fin tanke, er at å skrive rare, uvante, uvanlige ting man aldri skriver om, faktisk, som oftest, fører en til steder en ikke visste eksisterte… og DET er jo ganske fascinerende….

  Håper du har en fin desemberhelg så langt! Stor klemmmm

  • Martine
   Posted at 13:05h, 02 December Reply

   Ja, ikke sant! Jeg er helt enig med deg, det er utrolig interessant når man først kommer i gang med skrivingen, og det er noe HELT annet enn man vanligvis ville skrevet. Men det er bare så kjipt når man skal sette seg ned da, og det klør i fingra etter å skrive om noe fint man har funnet opp, men så må man skrive det motsatte i stede. Håper din helg også er super duper, nå er det ikke lenge til du er i London! <3 gleder meg <3

 • freegamesforgirlsonline
  Posted at 02:33h, 03 December Reply

  FCUK YOU!

 • Drea
  Posted at 08:29h, 03 December Reply

  Haha, herlig! Jeg er motsatt – jeg vil gjerne skrive morbid og fælt. Det kommer nok mye lettere for meg enn klisje og romantikk.

  Nydelige bilder! Fin, fin, fin blogg, og fiffig løsning med translate! 🙂
  Ny følger her!

  Klem Drea

  • Martine
   Posted at 00:04h, 11 December Reply

   Tuusen takk for så koselig kommentar <3 velkommen skal du være!

I'd love it if you left a comment