Sunday Positivity #9

Ukens takknemlige tanke:

Denne søndagen, kjære venn, kjenner jeg så mye takknemlighet og glede at det nesten renner over. Hvis du følger meg på Instagram vet du at jeg har vært ælig om en tung start på uken, med hundre tusen følelser i sving. Jeg er dessverre en av de som blir veldig påvirket av PMS. Selv om jeg vet at det “bare” er hormoner i ubalanse, kan det være slitsom å føle seg tappet av energi samtidig som følelseslivet tar seg en baklengs loop gjennom en heftig berg-og-dal-bane.

Men nå, etter denne fine helga her, og PMS lagt bak meg, føler jeg meg tusen ganger bedre. Jeg lever et godt liv. Denne ukens takknemlige tanke er derfor denne: Jeg er takknemlig for at jeg er kvinne, at jeg gråter og kjefter unødvendig og kjenner følelesene bli alt for mye å takle, men at jeg kommer meg gjennom det nok en gang. Også er jeg sjukt takknemlig for alt det koselige jeg har gjort denne helga.

//Something I was grateful for this week:

This Sunday, my friend, I’m bursting with gratefulness and happiness. If you follow me on Instagram, you might know that I’ve been honest about feeling hormonal and overwhelmed this week, a thousand feelings soaring through my body at all times. Unfortunately, I’m one of those that get really affected by PMS. Even though I know it’s “just” hormones in imbalance, it’s still exhausting to feel drained of energy all the while your emotions are doing a backward loop through a full on a roller coaster.

But now, after an absolutely beautiful weekend, and seeing the end of my PMS, I’m feeling a lot better. I’m living a good life. So the thing I am grateful for this week is this: I’m grateful for being a woman who cries, yells and lets the emotions get the better of me, but I always get through it. I’m also unbelievably grateful for all the great things I’ve done this weekend.

Tre fine ting som har skjedd denne uken:

  • Endelig kom dagen. Lørdag, dagen hvor jeg hadde billett til Hamilton-musikalen. Jeg har ventet og lengtet og gledet meg i månedsvis, og musikalen oppfylte virkelig de skyhøye forventingene mine. Ord kan ikke beskrive for mye jeg elsker musikaler, og spesielt denne her. Nå har jeg vært så heldig å få se to musikaler allerede i det nye året, og det er virkelig ikke noe jeg tar forgitt.
  • I dag hadde jeg verdens koseligste dag med venninnen min Sarah (som også er blogger!) Vi møttes på London’s mest fotovennlige kafé kalt Peggy Porschen Cakes. Som om kafeen ikke er rosa nok var den prydet med full on Valentines-pynt. Vi hadde det så koselig! Ei klassevenninne og jeg tilbrakte også mye tid sammen denne uken, noe som virkelig hjalp på PMS-sirkuset som herjet i kroppen min. Jeg er så glad for at jeg endelig har funnet “mine” venner i London. Det er godt å ikke være ensom lengre.
  • Da jeg kom hjem fra dagen min med Sarah møtte en bukett blomster (i kaffekannen vår, fordi vi ikke har vase hahah!) og en boks Ferrero Rocher meg på sengekanten. Det er ikke valentinsdag enda en gang, Herman er bare verdens beste kjæreste.

Noe jeg kunne gjort for å gjøre uken enda bedre:

Tatt enda et varmt bad. Noen dager må man bare gjøre det beste ut av situasjonen og pleie seg selv, og det gjorde jeg denne uken.

//Three lovely things that happened this week:

  • The day finally came. Saturday, the day I had my tickets for the Hamilton Musical. I have been waiting, longing, and looking forward to this for months. The musical fulfilled my every expectation, it felt amazing to finally be in the room where it happens. Words can’t describe how much I love and enjoy musicals, and especially this one. I’ve been lucky enough to see two musicals already in the new year, and it’s not something I take for granted.
  • I had the most lovely day with my friend Sarah (she’s a blogger too!) We met at London’s most instagrammable coffee shop Peggy Porschen Cakes. As if the café wasn’t pink enough, it was decorated from top to toe in full on Valentines-decorations. Sarah and I had such a nice day! A friend in my class and I have been hanging out quite a lot this week too, which has really helped with the raging PMS hormones. I’m so happy to finally have found “my” friends in London. It’s good to not feel lonely anymore.
  • When I came home from my day with Sarah, a bouquet of flowers and a box of Ferrero Rochet met me, laying on the bed. It’s not even Valentines yet, Herman is just the best boyfriend ever, as per usual.

Something I could have done to make the week even better:

I could have taken another hot bath. Some days you just have to deal with the situation at hand by treating yourself, and that’s what I did this week.

 

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

2 Comments

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.