Sunday Positivity #8

Denne søndagen har jeg tilbrakt i senga og på sofaen med pommes frites og Ben & Jerry’s som eneste måltid. Jeg var på en skikkelig gøy fest i går, men i dag må jeg lide for det. Herman og jeg hadde planlagt hjemmelaget tomatsuppe til middag, men vi orket ikke matlaging, selv om tomatsupper er kjempelett å lage. Latskapen lenge leve.
I’ve spent all Sunday in bed and on the sofa, having chips and Ben & Jerry’s ice cream as my only meal. Last night I went to a great party, but as you can tell I’m suffering for it today. Herman and I had planned to make homemade tomato soup for dinner, but we didn’t want to bother with cooking. Laziness wins again.

Ukens takknemlige tanke:

Jeg er takknemlig for å ha en frisk kropp hvor jeg kan bevege meg fritt. Som lar meg løpe, hoppe og danse. Nå må jeg bare ikke forgifte den med alkohol igjen sånn at den ikke føles å dritt som den gjør akkurat nå!

Tre fine ting som har skjedd denne uken:

  • Jeg hadde det SÅ gøy i går. Det er ikke ofte jeg drar på fest, men da jeg først gjorde det var det gøy at det ble en så bra kveld. Vi var rundt 20 stk som dro up på et utested i Camden som spiller masse throwback musikk. Vi danset og sang for full hals helt stengetid.
  • Ikke spesifikt for denne uken, men i det siste har jeg følt meg ekstra gira over blogging. Jeg har så mye lidenskap for denne nettsida, og elsker virkelig å planlegge, fotografere og skrive for A Tiny Bit Beautiful. Det føles bra!
  • Herman og jeg feiret ett og et halvt år ilag med restaurantbesøk i Soho. Vi spiste ramen og så dro vi videre til en kafé og kjøpte et kakestykke. Veldig romantisk og koselig.

Noe jeg kunne gjort for å gjøre uken enda bedre:

Jeg kunne latt vær å bli sint på meg selv når jeg begår feil. Det er helt normalt, alle gjør det i blant.

//Something I was grateful for this week:

I’m grateful for having a healthy and working body that allows me to move freely. That I am able to run, jump and dance in. Now I’ll just have to avoid poisoning it with alcohol again so it won’t feel as shit as it is right now.

Three lovely things that happened this week:

  • I had SO much fun yesterday. I rarely go out drinking, so it was nice that when I did it for once it ended up being a great night. We were around 20 people who went to this club in Camden where they play lots of throwback music. We danced and sung all night until closing time.
  • Not specifically this week, but lately I’ve felt so much inspiration and passion towards blogging. I honestly love planning and creating content for this blog and that feels really good.
  • Herman and I celebrated 1 and a half year together by going out to a ramen noodle restaurant in Soho. Then we stopped at another place to get cake. It was such a romantic and nice date.

Something I could have done to make the week even better:

Not get upset with myself for failing. It’s completely human and we all do it sometimes.

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.