Sunday Positivity #7

God søndagskveld! Jeg håper du har hatt en fin uke. Nå er det bare noen få dager igjen av januar, og godt er det, for nå er jeg skikkelig klar for en ny måned. Jeg vet det egentlig ikke har noe å si, og at måneder bare er noe vi mennesker har konstruert for å måle tid, men altså, det føles litt godt at vi snart sier farvell til den kaldeste, mørkeste måneden i året, haha!
//Happy Sunday! I hope you’ve had a great week. There’s only a few more days left of January, which I’m happy about because I’m super ready for February. I know it doesn’t really matter, and that months are just something humans have created to measure time. But I must say it feels pretty good that we’re soon sayin goodbye to the coldest and darkest month of the year, haha!

A positive message I found on a changing room mirror in Urban Outfitters.

Ukens takknemlige tanke:

Jeg er takknemlig for meg selv. De siste dagene har jeg kjent mye på PMS og kjipe følelser, men jeg har heldigvis vært veldig glad i meg selv og passet på å ta vare på meg selv. Jeg er virkelig min beste og nærmeste venn, og det er jeg utrolig glad for.

Tre fine ting som har skjedd denne uken:

  • Denne helgen har jeg fått komplimenter fra fremmede og internettvenner på Instagram. Jeg tror dette har hatt mye med selvfølelsen min å gjøre, for det har virkelig gjort meg så glad og takknemlig. I går var det to jenter som sa til meg “Du er så søt! Jeg liker antrekket ditt”, og det gjorde hele dagen min så så fin <3 Herregud, jeg elsker jenter!
  • Jeg hadde en frihelg! Holy moly så digg det var å bare spise kake, se på Youtube-videoer og finne på ting i London sentrum med goood samvittighet. Jeg har stresset masse i det siste, så det var skikkelig godt å kunne slappe av og kose meg uten noen gjøremål på agendaen.
  • Harry og jeg var på kafé i dag, bare oss to. Skikkelig koselig.

Noe jeg kunne gjort for å gjøre uken enda bedre:

Jeg kunne vært enda snillere med meg selv. Det blir aldri for mye av det gode!

//Something I was grateful for this week:

I’m grateful that I am me. The last few days I’ve been struggling a lot with PMS and just feeling low in general, but I’ve actually been really good and loving towards myself. I’m truly my best and closest friend, which I’m truly happy about.

Three lovely things that happened this week:

  • This weekend I received several compliments both in real life and on Instagram. I’m sure this has got a lot to do with how I’ve been able to love myself this week since the compliments made me so happy. Yesterday I met two girls who said to me; “you’re so cute! I love your outfit”, and that made my whole day. I love girls <3
  • I had the weekend off! I’ve been so stressed out lately that it was lovely to be able to eat cake while watching Youtube and spending the day in London Central without feeling guilty for wasting time.
  • Harry and I went for a coffee today, just the two of us. Such a nice time.

Something I could have done to make the week even better:

I could have treated myself even more! You can never feel enough self-love.

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

1 Comment

  1. Du er altså så vakker Martine. Og for en fin melding å se i speilet. Det er så viktig å være snill med seg selv. Jeg må bli flinkere til det selv. Grunnen til at jeg synes det er så vanskelig er fordi jeg synes det er litt kleint. Øvelse gjør mester sier di. Kanskje det er de små tingene i hverdagen som utgjør det store in the end. La oss øve på det 😉 <3

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.