Sunday Positivity #3

[one-half-first]

Søndag igjen!

Jeg har hatt en så herlig og fin helg at jeg kan nesten ikke huske hva jeg gjorde denne uken. Alt jeg tenker på er hvor koselig jeg har hatt det denne helgen. Harry og jeg så nettopp Mirakelet på Manhatten, som er en av mine julefilmfavoritter, og nå er jeg fylt med en så god og varm julestemning at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg en gang. Det er sprøtt at om kun én liten uke er jeg på vei til 30 grader, sol og strandlivet haha! Mer om det i neste blogginnlegg. Jeg håper du også har hatt en fin helg, nå tenkte jeg å dele enda litt mer positive tanker med dere.

[/one-half-first]
[one-half]

Sunday once more!

I’ve had such a lovely and nice weekend. I can’t even remember what I did this week, all I’m thinking about is the great weekend I’ve had. Harry and I just watched Miracle on 34th Street, which is one of my favourite Christmas films, and now I’m filled to the brim with this warm and beautiful Christmas feeling. It’s crazy to think that in only one week I’ll be on my way to 30 degrees, the sun, and the beach! More on that in my next blog post. For now, I want to share some more positive thoughts. I hope you’ve had a nice weekend too.

[/one-half]

[one-half-first]

Ukens takknemlige tanke:

Jeg er takknemlig for koselige kvelder hjemme med de jeg bor med.

Tre fine ting som har skjedd denne uken:

 • Jeg har hatt så mange koselige filmkvelder hjemme med god mat og huskameratene mine. Sånne kvelder er de beste. Også dro vi ut på restaurant i går, noe som var utrolig hyggelig.
 • Jeg kjøpte meg ei ny bukse som passer perfekt og gir meg en selvtillitsboost.
 • Det snødde i London i dag! Hvert hustak og gate var dekket med et tykt lag hvit ny snø, det fikk meg til å føle meg skikkelig hjemme. Herman, Harry og jeg tok en spasertur til parken nært ved her vi bor. Vi tok med oss en termoskopp hver med hjemmelaget kakao toppet med marshmallows, og det ble en skikkelig koselig søndags ettermiddag.

Noe jeg kunne gjort for å gjøre uken enda bedre:

Jeg kunne ryddet opp rotet mitt tidligere. Jeg hater å ha det rotete rundt meg, men likevel er jeg en ekspert på legge fra meg ting, og ikke rydde opp før det har vokst en solid haug med klær og rot.

[/one-half-first]
[one-half]

//Something I was grateful for this week:

I’m grateful for cosy night in with my flatmates.

Three lovely things that happened this week:

 • I’ve been having so many cosy nights in watching films and eating food with my flatmates. I love nights like that. We also went out to a restaurant yesterday, which was really nice.
 • I got a new pair of jeans that fit me perfectly and gives me a boost of confidence because I feel so good in them.
 • It was snowing in London today! Every rooftop and street was covered with a thick layer of white, new snow, which made me feel at home. My flatmates and I went for a walk in the park nearby where we live. We brought with us a cup of homemade hot chocolate each, topped with marshmallows. It turned out to be such a lovely Sunday afternoon.

Something I could have done to make the week even better:

I could have tidied up my mess earlier. I hate having a clutter around me, but I’m still an expert at leaving my stuff everywhere and not picking them up until they’ve formed a solid pile of clothes and clutter.

[/one-half]

Picture of me in the mirror

Me, feeling myself in my new jeans in the fitting room at Fenwick.

2 Comments
 • Haziqah
  Posted at 23:07h, 10 December Reply

  This goes without saying (I actually did mention you in my blog :P) but I absolutely adore your blog!! And, I might have to ask you to take photos of me so I can have nice photos on my blog too! Which btw, you look bomb in your selfie 😉

  • Martine Skaret
   Posted at 23:08h, 10 December Reply

   Haha aww thank you Haziqah! ❤️ Next time we’re together I’ll make sure to bring my camera ??

I'd love it if you left a comment