Sunday Positivity #24

For å vær helt ærlig… Denne uken har vært kjip. Jeg har gjort koselige ting og hatt tid med gode venner, men likevel har det vært en del kjipe greier som har påvirket psyken de siste syv dagene.

Uken startet med en sjokkbeskjed mandags morgen; vi har hatt innbrudd i leiligheten i London. Noen har stjålet Harry og Alex sine MacBook-maskiner, og Herman sin PlayStation. Det er forferdelig trist at eiendelene er borte, men også veldig skummelt å tenke på at fremmede har tatt seg inn i leiligheten vår midt på natten. Jeg er redd det skal skje igjen.

//If I’m honest… This week was bad. I’ve been up to fun things, and have had lots of time with my friends. But there’s been quite a few things that have happened that just made these past seven days an emotional rollercoaster.

The week started off with some shocking news from London. We’ve had a burglary in our flat. Someone has stolen Harry’s and Alex’s MacBooks, and Herman’s PlayStation. It’s horrible that their stuff is gone, but also really scary how someone has entered our house in the middle of the night. I’m scared it will happen again.

Den andre kjipe tingen, som kanskje ikke virker så ille, men er tungt for meg, er at jeg ødela brillene mine på torsdag. Det passer veldig dårlig å måtte bruke flere tusen på nye briller akkurat nå, også kommer jeg virkelig til å savne brillene mine som jeg har brukt hver dag de siste tre årene. Jeg har alltid følt men veldig fin i de, og nå må jeg kjappe meg å finne noen nye til en billig penge som kan gi meg samme selvtilliten. Jeg kjenner det er litt håpløst.

På toppen av det hele fikk jeg mensen denne uken, som selvsagt lagde tidenes sirkus i følelseslivet. Heldigvis har det vært fine øyeblikk denne uken også, og det er det jeg har prøvd å fokusere på. Det er tross alt det positivitet handler om, og det er grunnen til at jeg jobber så hardt for å praktisere det. La oss bare håpe neste uke blir bedre!

//The other thing that happened might not be that dramatic, but it still sucks. I broke my glasses this week, and it’s such a bad timing because I can’t afford to spend hundreds on new, nice ones. I’m really going to miss the glasses I’ve been wearing every day for three years. I’ve always felt so good in them, so it sucks that I have to rush to find new, cheap ones that can give me the same good feeling when I look in the mirror. I feel a bit hopeless.

On top of all that, I got my period this week, which made a huge mess out of my emotions. Luckily, I’ve had nice moments this week as well, and those are the ones I’ve tried to focus on. That’s what positivity is all about, which is why I work so hard to practice it. Let’s just hope next week will be better!

Ukens takknemlige tanke:

Jeg er takknemlig for mamma. Det har vært så godt å være hjemme hos henne denne uken.

Tre fine ting som har skjedd denne uken:

  • Selv om uken ikke har vært den beste, har jeg hatt det så koselig med venninene mine. Alt fra spillkvelder og drinker til rolige ettermiddager og kakebaking. Jeg er så heldig som har dem.
  • Hunden min Molly sover med meg hver natt, og det er noe av det beste og tryggeste som finnes.
  • Jeg bestilte flybilletter for å besøke Herman. Det blir bare tre korte dager, men det er bedre enn ingenting.

Noe jeg vil gjøre for at neste uke skal bli enda bedre:

Tilbringe tid med venner og familie. Jeg må nyte denne tiden jeg har hjemme med dem.

Btw: Jeg gikk fjelltur i dag, det jeg skrev sist uke at jeg ville gjøre. Det gjorde uken min bedre, på en måte, men det tok også nesten knekken på meg. Fjellturen var utmattende, varte i fire timer, og jeg var så sykt bakfull fra gårsdagens festligheter. Haha jeg er glad jeg kom meg ned fra fjellet i livet.

//Something I was grateful for this week:

I’m grateful for my mom. It’s been so nice to be home with her this week.

Three lovely things that happened this week:

  • Even if this week hasn’t been the best, I’ve still had such a good time with my girlfriends. We’ve had board game nights and drinks, and relaxed evenings baking cake. I’m so lucky to have them.
  • Molly, my dog, sleeps with me every night and it’s the nicest and most comfortable thing ever.
  • I booked flight tickets to see Herman. We’ll only have a couple of days together, but it’s better than nothing.

Something I want to do to make next week even better:

Spend time with family and friends. I need to make the most out of my time at home with them. 

Btw: I went hiking today like I said last week I wanted to! It did make my week better, in a way, but it also nearly killed me. The hike was exhausting, lasted four hours, and I was SO hungover. Haha I’m happy I made it down alive.

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

2 Comments

  1. Shitt!!!! Innbrudd er typ et av mine største mareritt! Herregud 😮 For en uheldig uke, når alt skjer på en gang liksom… sender deg gode tanker og luftklemmer <3 Og du, si fra om du er i Namsos i sommer (a)

    :-*

  2. I love how you said you practise positivity! I feel like most people think that happiness is just a thing or it isn’t, and if it isn’t, it’s just the world working against them. Some days may be harder than others, but it’s all about what we make of it! Sending you all the good vibes! <3 -Audrey | Brunch at Audrey’s

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.