Sunday Positivity #2

[one-half-first]Oi, plutselig søndag igjen. Jeg vet jeg alltid sier det, men denne uken har virkelig vært helt sykt stressende og slitsom. Noen kvelder fant jeg meg selv apatisk i sengen med Netflix rullende over skjermen, fordi jeg orket ikke ta stilling til gjøremålene. Heldigvis kjenner jeg meg selv, så jeg droppet flere ting jeg ikke måtte gjøre, så jeg skulle få tid til de viktige tingene. Det er jeg veldig glad for, for denne uken var travel nok! I dag har jeg en full fridag, så jeg har tilbrakt dagen hjemme i pysjen, og skal snart ut med samboeren mine på kino. Vi skal se Blade Runner på Imax-kino, så det blir litt av en opplevelse![/one-half-first]
[one-half]Oh, suddenly it’s Sunday again. I know I always say this, but this week has really been a stressful and tiring one. A few night I found myself in bed, just apathetically watching Netflix because I didn’t want to acknowledge the work I had. Luckily I know myself, so I cancelled the things that weren’t urgent, so I could focus on the important things. I’m really glad I did that because the week was stressful enough like that! Today I’ve had a full day off, so I’ve just spent it at home in my pajamas, and in an hour I’m going to the cinema with my flatmates. We’re watching Blade Runner in the Imax-cinema, which is going to be an experience![/one-half]

[one-half-first]

Ukens takknemlige tanke:

Jeg er takknemlig for at jeg har Herman i livet mitt.

Tre fine ting som har skjedd denne uken:

  • Jeg fikk muligheten til å skrive en sak for en printavis i Bodø. Det var veldig stas! Også fikk jeg utfordret meg selv til å skrive hele saken i løpet av én dag.
  • Jeg snakket lenge med både mamma og pappa over telefon, noe som var veldig koselig.
  • Jeg har jobbet skikkelig hardt og klart å være produktiv. Det føles bra!

Noe jeg kunne gjort for å gjøre uken enda bedre:

Jeg kunne drukket mer vann, og spist sunnere middager. Ble litt mye is og potetgull denne uken, fordi jeg ikke tok meg tid til skikkelig mat, så da ble jeg sulten og småspiste i stedet. Det hjalp ikke akkurat på energinivået når jeg hadde masse å gjøre og trengte å fokusere.

[/one-half-first]
[one-half]

//Something I was grateful for this week:

I’m grateful for Herman in my life.

Three lovely things that happened this week:

  • I got the opportunity to write an article for a printed newspaper in my hometown. That was really fun! I had to write the whole thing in one day which was a good challenge.
  • I had long phone conversations with both my mom and dad which was nice.
  • I’ve been working really hard this week, and I managed to be productive. It’s the best feeling!

Something I could have done to make the week even better:

I could have been drinking more water, and cooked healthier dinners. I had quite a lot of ice cream and crisps this week. I didn’t take the time to cook so instead I got hungry and nibbled on unhealthy foods, which wasn’t much help on my energy levels when I had a lot to do and focus on.

[/one-half]

 

No Comments

I'd love it if you left a comment