Sunday Positivity #10

[one-half-first]

Dette blir første Sunday Positivity-innlegg på to uker. Sist uke kunne du nemlig lese noe helt nytt på denne bloggen, om en uke i livet til Sandrine i Montréal. Hvis du ikke har lest det innlegget enda burde du virkelig det, jeg elsker det!

Solen skinner i London, det er en deilig søndag. I tidlig ettermiddag satt jeg i sengen med en kopp rykende varm kopp kaffe. Sola skinte inn gjennom persiennene og malte soveromsveggen med lysende zebrastriper. Jeg følte meg fullstendig tilfreds, ren etter en dusj, mett etter lunsj, og hodet mitt oppslukt i de siste par sidene av boken min. Det var noen skikelig fine par timer.

Etter jeg fullførte boken pakket jeg MacBooken i den knæsj rosa sekken min, ropte «sees klokken seks» til Herman og gikk ut i solskinnet, på vei mot tubestasjonen. Etter en skikkelig kjedelig leseuke tilbrakt innendørs for å gjøre unna skolearbeid kjente jeg at jeg trengte en dag ute i London sentrum.

[/one-half-first]
[one-half]

//This is the first Sunday Positivity post in two weeks because last week I had something completely different and exciting for you to read. A blog post inviting you to a week in the life of Sandrine, who lives in Montréal. If you haven’t read that blog post yet you really should, I absolutely loved it!

The sun is shining in London, it’s a delightful Sunday. Early this afternoon I was sitting in my bed with a cup freshly brewed coffee. The sun was shining through the blinds, painting my bedroom walls in golden zebra stripes. I felt happy, clean after my shower, content after my lunch, and my mind immersed in the last few pages of my book. I had a lovely few hours.

When I finished the book I put my MacBook in my bright pink backpack, said “see you at 6” to Herman and walked out in the sunshine, on my way to the tube station. After a slow and boring reading week spent inside to do work, I felt a craving to go outside and spend a day in London Central.

[/one-half]

[one-half-first]

Så nå sitter jeg på Pret A Manger for en matbit etter å ha vandret rundt en times tid i Soho og på favorittbokbutikken min Foyles. Jeg skal snart møte Herman for å gå på kino og se filmatiseringen av Call Me By Your Name, boken jeg leste ut tidligere i dag, og jeg gleder meg skikkelig. Men mer om denn historien i #bookofthemonth-innlegget mitt om noen dager! Nå over til noen av mine positive tanker for denne uken.

Ukens takknemlige tanke:

Denne uken har jeg vært skikkelig takknemlig og glad for alt solskinnet i London. Sol gjør virkelig humøret mitt tusen hakk bedre.

[/one-half-first]
[one-half]

//So now I’m sitting here in Pret A Manger for a bite to eat after wandering around for an hour in Soho, and in my favourite bookshop Foyles. I’m gonna see Herman soon to go to the cinema to see the film adaption of Call Me By Your Name, which is the book I finished earlier today. I’m really looking forward to it. But more about my thoughts on that story in my #bookofthemonth blog post in a few days! Now onto some of my positive thoughts for this week.

Something I was grateful for this week:

This week I’ve been so grateful and happy for the sunshine we’ve had in London. The sun makes my mood a thousand times better.

[/one-half]

[one-half-first]

Tre fine ting som har skjedd denne uken:

  • Jeg leste en fin bok som utfordret meg og ga meg mange nye, fine ord å ønske velkommen i det engelske vokabularet mitt. Det er så gøy når man leser noe nytt og friskt og føler inspirasjon til egen skriving.
  • Uken min startet med flere produktive dager på rad hvor jeg virkelig klarte å fokusere og gjøre arbeidet mitt til studiene. Det føltes bra!
  • Dagen i dag er skikkelig fin. Alenetid er deilig, både da jeg satt stille for meg selv for å lese, og nå i ettermiddag når jeg har vandret rundt i denne nydelige storbyen i solskinnet.

Noe jeg kunne gjort for å gjøre uken enda bedre:

Gått ut av huset mer. Jeg blir fryktelig rastløs av å bare være inne hele tiden, spesielt når jeg ikke egentlig har tid til å gjøre noe gøy eller koselig uten å få dårlig samvittighet over at jeg ikke jobber med studiene i stedet. I går gikk jeg en kort turt til parken, og jeg merker at jeg skulle gjort mer av det.
[/one-half-first]
[one-half]

//Three lovely things that happened this week:

  • I read a lovely book that challenged me and forced me to search up a bunch of new words I’ve now introduced into my evergrowing English vocabulary. It was so much fun to read something new and refreshing that inspired my own writing.
  • My week started off with several productive days in a row, where I actually managed to stay focused and do the work I had at Uni. That felt good!
  • Today is a really nice day. Being alone is delightful, both when I sat reading quietly by myself, and this afternoon when I’ve been walking around in this gorgeous big city in the sunshine.

Something I could have done to make the week even better:

I could have ventured out of the house more. I get awfully restless when staying inside all the time, especially when I can’t really do anything fun without feeling bad for not spending the time studying instead. I went for a short walk yesterday, and I should have done more of that.

[/one-half]

No Comments

I'd love it if you left a comment