Striper og rosa

Jeg har kjøpt meg noen fine, nye kjoler i det siste. Sånne lange, ned til knærne, som går helt inn til kroppen, men fremdeles sitter sånn at jeg føler meg fin i dem. Jeg som aldri går med tettsittende klær, og jeg som aldri trodde jeg ville kjøpe et eneste plagg med striper. De siste ukene har jeg kjøpt både en kjole og en genser med striper, og det er litt sprøtt, men veldig herlig. Å føle seg elegant kommer litt enklere nå enn før, kjenner jeg. Det er en veldig god følelse å kjenne på!
Striper
Striper
Striper
Siden striper var så uvant, måtte jeg lakke neglene rosa, og legge leppestift i samme farge, for å føle meg litt mer som meg selv. Jeg er ikke helt der enda, at jeg klarer å rocke antrekket med stilletthæler, eller en fancy hatt med stor bremm. Kanskje en dag i fremtiden da? Både hæler og hatter er fint. Kanskje røde lepper og perlesmykke også hadde funket? Iallefall perleøredobber, for det passer til absolutt alt jeg eier i garderoben min, for jeg er en sånn jente.
Striper
Striper
Striper
Mine to nye kjoler, denne stripete, og den andre dere ikke har sett enda, blir nok mine favoritter denne sommeren. Sammen med alle skjørtene mine da. Jeg blir aldri lei av skjørt, for man blir bare ikke lei av noe man elsker. Håper dere alle får en fin og solfyllt tirsdag. Klemklemklem.

Tags:
No Comments

I'd love it if you left a comment