Spørsmålsrunde svar Ingvild – edition

Da jeg hadde spørsmålsrunde for evigheter siden kom snille Ingvild med sine spørsmål akkurat litt for sent. Hun har kommet opp med kjempemange gode spørsmål, og siden jeg er en person som elsker lister, så syntes jeg bare det er koselig å svare på dem. Derfor tenkte jeg å svare på de nå, i et eget innlegg. Det blir en slags “Ingvild-edition” på spørsmålsrunden. Haha!

1

Hva er forholdet ditt til Twilight og Hunger Games? Jeg elsker de to seriene! Husker jeg hadde en periode der jeg hatet Twilight litt, men det var fordi det var så mange fans som spradet rundt og mente at Twilight var bedre enn Harry Potter. Og DET sier man bare ikke. Men jeg liker begge bokseriene veldig godt og bøkene er noen av mine favoritter. I tillegg hadde andrefilmen i THG premiere i går, og jeg møtte flere venner og så førstefilmen, for deretter å dra på kinoen og se andrefilmen. Det var utrolig gøy 🙂

Hvilken person har den fineste klesstilen? Vet ikke helt om du mener kjendiser eller “vanlige dødelige” nå, men jeg syntes iallefall Emma Watson og Alexa Chung har veldig fin klesstil. I tillegg elsker jeg stilen til mange bloggere der ute. Så mange som kler seg fint!

Beskriv drømmegutten! (he, he, he..) *kremt *kremt* Haha, hvor skal jeg begynne? Drømmegutten er snill, har en herlig latter, elsker å lese og drikke te, syntes jeg er den mest fantastiske personen i hele verden og han må ville ta meg med på kafé og arrangere filmkveld hjemme hos seg. Drømmegutten er være hyggelig mot fremmede og være en god venn, ha humor og ikke ta alt så seriøst. Ikke minst holde ut meg da, he he. Tror ikke egentlig man burde se for seg noen “drømmekjæreste”, fordi så lenge man har det bra med dem, må det vel være drømmen bare dét?

alexa chung

Den ultimate hoppe-rundt-av-glede-sangen? Det må være Breezeblocks av alt-j og Home av Edward Sharpe & The Magnetic Zeros, elsker de to sangene!

Favorittfilm(er)? Så vanskelig! Jeg elsker Harry Potter filmene av hele mitt hjerte. Men av andre typer filmer liker jeg romantiske dramafilmer og romantiske komedie. I’m a sucker for romance kan man jo si

Hvordan skal en bestevenn være? Åpen, ærlig, til å stole på, omsorgsfull, kjærlig, forståelsesfull og trøstende. Det viktigste med en bestevenn er at man kan kommunisere med dem, og at man har det bra sammen med den personen 🙂

12

Hva liker du å skrive om? (noveller, bøker etc) Jeg liker å skrive om ting som er ekte, og som er spesielt. Om ting som mennesker opplever og føler. Også syntes jeg det er spennende å skrive fantasy av og til, men helst skriver jeg noveller der hovedpersonen går igjennom en følelsesmessig forandring.

Hvilke tre ting skulle du tatt med deg på en øde øy? Jeg ville tatt meg mobilen min, en hel container med isbiter og en god bok (kanskje en diktsamling?)

Hvilke tre yrker kunne du tenke deg å jobbe som? Av sånne “normale” yrker så ville det nok vært journalist, lærer eller Mediegrafiker kanskje. Men helst ville jeg jo vært noe kult sånn som forfatter, freelance journalist/fotograf eller filmredaktør/filmskribent. Et yrke der jeg kan reise jorden rundt men samtidig dra hjem et sted å gjøre jobben, hvis du skjønner.

4

DRØMMEYRKE?! Forfatteryrket er den store drømmen, da, hehe (♥♥♥♥)

Hva er det første du gjør om morgenen? Sjekker mobilen min, tipper jeg, og slår av alarmen, hehe.

Har du noen skjulte talenter? F.eks synge, danse, spille teater, sjonglere, rubiks kube etc. haha rare eksempler:b) Nope, ingen skjulte talenter. Ingen talenter i det hele tatt? Bortsett fra at jeg er EKSTREMT flink til å få med meg ting som andre ikke “catcher opp”, hvis det er forståelig? Siden jeg er så nysgjerrig finner jeg ut av ting fort, er kanskje litt FOR nysgjerrig i blandt.

3

Hvilken bokkarakterer liker du minst? Oisann. This is a tough one. Jeg er ikke spesielt begeistret over Bella Swan, selv om jeg liker at hun er hovedpersonen (vanskelig å forklare), og jeg liker generelt dårlig når karakterer i bøker er for perfekte, og når dårlige ting skjer med dem, så er det aldri deres feil. Jeg misliker egentlig nesten alle hovedkarakterene i dårlige bøker, mens gode bøker som regel alltid har komplekse og gode karakterer.

Hvilken bokkarakter liker du BEST? Will Herondale fra “The Infernal Devices”, Hermione Granger fra “Harry Potter”, Fred og George fra “Harry Potter”, Albus Dumbledore fra “Harry Potter”, Luna Lovegood fra “Harry Potter”, Lyra Silvertounge fra “His Dark Materials”  og Will Parry fra “His Dark Materials”, Mo fra “Inkheart”, Charlie fra “The Perks of being a Wallflower”.. Herregud, det er så mange! Alle mine beste venner er jo bokkarakterer og jeg kan rett og slett ikke nevne alle fordi da blir dere aldri ferdig med å lese dette innlegget.

Hvilken bokkarakterer er du fullstendig og håpløst forelsket i? Will Herondale, he he, og en annen Will, Will Parry fra “The Dark Materials”, ooog Jem Cairstairs, også fra “The Infernal Devices” sånn som Will Herondale. Jepp, jeg er helsprø.

fint1

Har du lest mange vampyrserier? (Isåfall: Hvilke?) Ja, jeg har nok lest en del vampyrserier. Kan jo nevne noen: The Morganville Vampires, A House of Night, The Twilight saga, The Immortals, Fallen (tror serien heter det?) og jeg klarer faktisk ikke å komme på flere, men da var de sikkert ikke så viktig å huske akkurat.

Hvilken dialekt liker du best? Aner ikke jeg, har ikke tenkt noe over det, egentlig? Hva er det jeg sier, trønderdialekt er best!

Hvor mange barn vil du ha? Hahaha, denne er litt morsom for meg, siden jeg går ofte rundt og forteller folk slike ting, og endrer mening hele tiden! Før ville jeg mange barn og ha en giga familie, men nå tror jeg neppe jeg vil ha mer en tre barn, siden jeg takler ikke så mange folk rundt meg hele tiden, haha. Ærlig talt kan jeg ikke se for meg å gå igjennom en eneste fødsel noensinne.

Har dere lyst til å ha en ny spørsmålsrunde senere en gang? Bare rop ut! 🙂 Takk for de fine spørsmålene Ingvild!

3 Comments
 • Ingvild
  Posted at 21:02h, 21 November Reply

  Hahahahaha, made my day!! 😀 Så morsomme svar, og fine og kloke og altmulig, blablabla <3 Me like you! Trønderdialekt, of cooourse, og 'men helst skriver jeg noveller der hovedpersonen går igjennom en følelsesmessig forandring.' – åhhhh <3 <3 <3 Sukk!

  WIIIIILL <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

 • Thea
  Posted at 19:04h, 02 December Reply

  Hei! Lurte bare på om du tar alle bildene dine selv, eller bare noen av de? Det er i alle fall veldig fine bilder du legger ut 🙂

  • Lily
   Posted at 08:35h, 03 December Reply

   Takk! 🙂 Tar alle bildene selv, bortsett fra de i Things I Love innleggene som kommer på fredager, der finner jeg forskjellige bilder på nettet, og alle er linket til kilden.

I'd love it if you left a comment