Soveromsforandringer

De siste ukene har jeg vært veldig opptatt av å fornye både meg selv og det rundt meg. Starte på litt blanke ark, friske opp i ting, finne på noe nytt. Dette har jeg også tenkt rundt soverommet mitt. Det stedet jeg tilbringer mest tid på, til og med mer tid enn skolen. Hvis du har lest bloggen min en stund, eller kjenner meg personlig, vet du at jeg elsker interiør. Jeg vil heller besøke interiørbutikker enn klesbutikker, og jeg drømmer konstant om hvordan jeg vil innrede mitt fremtidige drømmehjem.

Hele tiden ser jeg bilder i magasiner eller på blogger, og jeg tenker åh, der vil jeg bo, eller jeg besøker mennesker i deres hjem, og misunner stedet de lever. Jeg har drømmer om hvordan jeg vil innrede en liten leilighet i London, og hvordan jeg vil at huset ute på landet skal se ut, en dag i fremtiden. Alt dette er bare drømmer da, men det er fint å tenke på litt sånt også.

For nå har jeg bare det lille, koselige soverommet mitt her hjemme hos mamma, og selv om det ikke er store plassen så elsker jeg å tenke på hvordan jeg kan ommøblere, hvilke pyntegjenstander jeg kan dekorere med, og hvordan jeg vil det skal se ut rundt meg. Det er viktig å føle seg bra i de omgivelsene man er i, og derfor har jeg gjort noen endringer på soverommet mitt nå den siste tiden!

Jeg har fått inspirasjon fra over alt nå når jeg har vært i en liten forny soveroms-boble, men spesielt fra Belysningsdesign sine sider, en nettside hvor de selger lamper fra merker som Markslöjd, Malmbergs og LampGustaf. De har alt av belysning, taklamper, krystallkroner, gulvlamper vegglamper og alle andre type lamper du kan tenke deg. Blant annet noen av gulvlampene fra Markslöjd som jeg ble fullstendig forelsket i. Det hadde passet så bra med en gulvlampe ved siden av sengen, så jeg faktisk kunne klart å lese i boken om nettene, uten å måtte ha flombelysning fra taklampen på. Tenk så herlig det hadde vært.

 

Kollasj lamper 1

Kollasj lamper 3

 

Jeg har samlet litt inspirasjon til mitt soveromsprosjekt i disse kollasjene. Bildene av rommene er lånt fra Urban Outfitter sin side, og lampene er fra Belysningsdesign. Jeg gleder meg til å få soverommet mitt i orden, og jeg skal selvfølgelig vise dere når jeg er ferdig å fikse!

No Comments

I'd love it if you left a comment