Søndagslatskap

Søndagens latskap er til å ta og føle på. Jeg la meg alt, alt for sent i går, og våknet dermed alt, alt for sent i dag. To-do listen min, som jeg så flittig skrev i går, har så vidt blitt tittet på, og jeg har ikke huket av noen ting enda. Jeg blir vel bare litt for oppslukt i fine blogger, den nyvaskede kosebuksen sitt stoff mot huden, og den isklare, blå himmelen utenfor soverommsvinduet mitt. Det er nesten så jeg kan kjenne kulden der ute på kroppen, fordi alt er så blendende hvitt at det nesten er som om kulden kommer inn på rommet mitt. Jeg vet jeg burde hive meg rundt og skrive ferdig den innleveringen til skolen, eller rydde rommet mitt, og jeg burde helt klart begynne å pakke tingene mine til jeg skal til pappa i kveld. Men helt ærlig føler jeg heller for  gå en lang tur ute i snøen, med Ben Howard og Ed Sheeran på øret, og deretter sette meg ned inne med en kopp te og lese i boken min.

Vinter vinter (2 of 7) Vinter vinter (1 of 7)

Vi får se hva det blir til, pliktene må bli gjort uansett, så jeg får vel bare sette i gang. Håper du får en fin søndag!

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

2 Comments

  1. Er selv nettopp ferdig med mine plikter, så nå skal jeg sette meg ned med en bok, og litt rolig musikk i bakgrunnen!! <3

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.