Sommerkjoler

Jeg legger ikke skjul på at jeg er en enorm kjoleelsker, jeg simpelthen elsker kjoler! Nå tenker jeg ikke så mye på festkjoler og slikt, men på sommerkjoler. Sånne lette, fine, som man enten kan bruke på byturer, eller som man har på seg på stranden over bikinien. Uansett hvilken type sommerkjole, så må jeg bare vise dere disse, det er noen utrolig søte fra Bubbleroom. Vil ha alle sammen, haha!

VILA Adas Dress Off White Bubbleroom.noKling Kahului Dress Light Blue Bubbleroom.noVILA Kia Dress Teaberry Bubbleroom.noVILA Joshau Lace Dress White Bubbleroom.noVILA Mink Dress White Bubbleroom.noVILA Ayel Dress Light Grey Melange Bubbleroom.noKling Senkel Dress Pale Pink Bubbleroom.noSelected Femme Johanna Short Dress Light Grey Melange Bubbleroom.noVILA Kia Dress Off White Bubbleroom.noMixed from Italy Dress White Bubbleroom.no

Spesielt den øverste til høyre var råkul og dødsfin, og den på andre rad til venstre, og jeez den nederste til venstre SÅ NYDELIG!

Det som er viktig for meg med kjoler er at de er anvendelige. Kjoler har veldig lett for å se overpyntet ut, og jeg liker ikke å se ut som jeg skal på fest når jeg bare har tenkt meg en tur til byen. Derfor liker jeg enkle kjoler, som jeg kan ha på meg slik som de er, eller pynte med tilbehør hvis jeg skal gjøre noe ekstra.

Var ikke kjolene fine? Hvilken likte du best? (Det er umulig å velge, jeg vet)

Alle kjolene er forresten fra www.bubbleroom.no, jeg gikk litt amok på nettsiden deres, hihi.

2 Comments
  • Helene
    Posted at 00:52h, 19 June Reply

    De var kjempesøte!!!

  • Nora:D
    Posted at 15:21h, 20 June Reply

    helt enig, jeg elsker fine sommerkjoler! Kunne ønske jeg hadde flere 😀 jeg likte best 1, 3, 7 og den siste 🙂

I'd love it if you left a comment