Something

Jeg helte i meg to kopper med kakao med det samme jeg lukket ytterdøren bak meg hjemme etter skolen, og spiste praktisk talt opp en hel boks med Coop fløtekrem. Det var gode saker, og jeg følte meg litt bedre etter å være vitne til gråværet utenfor soveromsvinduet mitt. Jeg rekker å bli kald på lårene bare de få meterene jeg går fra bussen og hjem, og med skolearbeidet jeg satt med til halv tre i natt, føles det ikke som om enden av skoleåret er nær. Men jeg har troen på at dette skal gå bra, og bladene på trærne er jo grønne, tross alt.

roser2Sommerdager (84 of 116)roser

For å bringe litt positivet inn i dagen, her er fire gode ting med denne tirsdagen!

1. Jeg har endelig levert en innlevering som har tynger skuldrene mine i flere uker nå. 20 sider med tekst som jeg ikke lenger trenger å se på noen gang igjen!

2. OneRepublic som gjør den alt for langsomme bussturen hjem en hel del enklere å holde ut

3. Jeg fikk omsider postet et brev jeg skulle ha skrevet og postet for en måned siden. Beklager fine brevveninnen min

4. Og ikke minst.. Bilder av blomster!

Har du tre gode ting med denne tirsdagen som du vil nevne?

1 Comment
 • Ingvild
  Posted at 22:11h, 10 June Reply

  Haha, ntaw, ikke ha dårlig samvittighet for brev som ikke blir postet fort nok… :’D Seriøst!! Jeg husker veeeldig godt hvor smertefullt travelt det var å gå førsteåret på media; virker som lærerne har så mye ‘spennende’ å lære oss at de likegjerne gir oss innleveringer i hvert bidige fag, eller framføringer og jo, proskjekter, de må man også ha, sæærlig hvis de går over flere uker, tjohei. (Ehe, en smule glad for at jeg er ferdig med vgs…MEN kjære deg, det er herlig med media, når det roer seg litt…haha)

  Bilder av blomster. Hva mer trenger man? Elsk!

  (Du, forresten, det bildet på midten av headeren på tumblr-en din… er det av deg og Eirik? Jeg får omtrent sommerfugler i magen av å se på det. Heldige deg! Nyt kjærligheten <3 )

  Tirsdagsklem!
  Ps, gjett hvem som kjører til Nord-Norge i morgen!?

I'd love it if you left a comment