Som i en film

Man springer rundt i gaten, trenger bare å høre hverandres hysteriske latter for å vite at man føler den samme berusende lykken. Blikkene møtes i mørket og smilene avslører gleden i øyeblikket. Det er når man snur seg mot hverandre og sier med enighet i stemmen; “dette er som i en film”
For det er sånn del føles, og det føles veldig herlig.

Frokost med Tonje (1 of 2)

tekopp (4 of 10)

Frokost med Tonje (2 of 2)

Denne lørdagen har vært fin. Tonje kom til meg på formiddagen, etter vi begge hadde sovet lenge. Så installerte vi oss på kjøkkenet hvor vi stekte rundstykker og eggerøre. Nærmere tretiden på tidlig ettermiddag satte vi oss til rette i sofaen, spiste maten vi hadde tilberedt, drakk kakao og så på de siste episodene i sesongen av Castle. Etterhvert kom Eirik over, og etter den tid har vi gjort alt mulig. Løpt rundt i gaten som tullinger, klatret på gjerder, spist is rett fra boksen og stått på kjøkkenet hele gjengen og lagd taco til Eminem.
Har du hatt en god lørdag?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.