Snart blant skyene

Stjerner (7 of 13) Stjerner (10 of 13)Stjerner (12 of 13)Lilla blomstre (4 of 8) Jeg er litt forelsket i bildene jeg tok av handen min i vannet med stjernene. Hehe, det var kreativt. 

Nå har jeg opplevd luftfuktigheten i Tyrkia, tordenvær på Østlandet, og flyplasslivet ved reising. Helt ærlig er jeg sliten av reisin nå, og vil bare sove i min egen seng, og tilbringe dagene mine i lille Bodø. Likevel er det bare ti dager til jeg reiser igjen, men jeg håper at de ti dagene hjemme gjør at jeg kan slappe litt av, før jeg skal reise ut og utforske Barcelona, og leve det rolige livet i et hus i Spania. I dette øyeblikket sitter jeg i et fly på Gardermoen, klar for avreise til Bodø. Egentlig skulle jeg ha vært hjemme nå, sovende i min egen seng. Men på grunn av en herlig kansellering grunnet det liker å tenke er Norwegians udugelighet, så sitter jeg på flyet nå, klokken seks om morgenen. Håper dere får en fin dag i dag! Min dag blir nok en trøtt en.

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.