Snaps

Turen til London var fantastisk. Helt sinnssykt fantastisk! Det er nok den beste reisen jeg nok gang har vært på, for jeg og Tonje opplevde så utrolig mye fint.

London telefonbilder

Vi gikk gjennom Londons gater, for det meste Oxford stree, og stoppet hver eneste gang vi følte for en frappuccino. Ble dyrt, men det var verdt det. Jeg nøt varmen i England, bygningene rundt meg, og det å kunne bruke tiden der til akkurat det jeg og Tonje ønsket mest.

London telefonbilderAlt vi gjorde var egentlig himla fint, fra restaurantbesøk til shopping, men de to aller største høydepunktene var helt klart Ed Sheeran konsert på Wembley Stadium, og ikke minst guidet tur på Harry Potter studios. Herregud det var bra. Jeg danset og sang villt med når Ed Sheeran spilte, og gråt da dørene til Storsalen åpnet. Jeg vet det blir litt ironisk å si det, men å se settet til min kjære Harry Potter verdenen i virkeligheten, var helt magisk. Guiden var til og med like engasjert som meg, haha!
London telefonbilder

Jeg tok med meg kameraet i vesken, og hadde planer om å fotografere masse på Harry Potter studios, men jeg hadde glemt å sette i minnekortet før jeg dro fra hotellrommet, så det ble nyttesløst. Først ble jeg skuffet, men nå i ettertid er jeg egentlig bare glad for at jeg ikke kunne ta bilder. Jeg fikk nemlig sett så mye mer, og være litt mer tilstede i øyeblikket. Det var skikkelig fint, også har jeg fremdeles masse minner fra turen, fordi jeg knipset i vei med telefonen. Bildene dere ser over her er noen snaps fra Londonturen, og jeg smiler når jeg ser på dem <3

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

1 Comment

  1. London, mitt kjære London. Åhh som jeg savner det stedet! Mange fine bilder! Det ser ut til at du har storkost deg. Ed Sheeran er himmelsk, jeg så han selv i O2 i London i fjor. Han er den beste live artisten syns nå jeg! 😀

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.