Snaps from yesterday

Hey you guys! 🙂 Siden jeg hadde tidenes gode mandag i går med interessant skoledag, kjøpesenterbesøk med Martine, kanelboller med Nora, og finvær, tenkte jeg at uken bare ville fortsette derfa med godt humør og fine dager. Vel, det skjedde ikke. Har hatt den verste dagen siden skolen starten i dag. Matematikk og dobbeltime naturfag på skolen, helt sykelig mange innleveringer til i kveld og i morges våknet jeg med tett nese og forkjølelse, alt dødstrøtt etter alt for lite søvn. Æsj, vil bare ha helg.

Nå har jeg en dundrende hodepine, tett nese til tusen og hele kroppen føles bare mørbanket. Dessverre må jeg sette tennene mine i en fantastisk (sarkasme, sarkasme, sarkasme) oppgave om sammensatte tekster i valgkamp-plakater. GØY.

20130902-septembermandag20130902-septembermandag-5 20130902-septembermandag-4 20130902-septembermandag-3 20130902-septembermandag-2

Her er noen bilder jeg knipset i går, hadde virkelig den beste mandagen man kan ønske seg. Ting var bare så 100% fint, og ingenting kunne ødelegge det gode humøret mitt. Skulle ønske jeg var like flink til å holde motet oppe på dager som dette.

Håper du har hatt en mye bedre tirsdag enn meg, god kveld/natt! 

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

1 Comment

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.