Snaps fra telefonen

I det siste har Instagram bare blitt mer og mer dødt. Hvor folk før pleide å laste opp flere bilder om dagen, kommer det nå knapt et annenhver uke. Synd det, for jeg liker Instagram veldig godt. Jeg har heldigvis snappet noen få bilder nå og da og lastet opp med fancy filtre på appen. Her er noen av mine nyligste:
20131217-120345.jpg

Øverst: I går satt jeg og Nora til sent på kveld og dynket pepperkakekirken i masse rosa glasur, og godteri over alt. Den ble kjempesøt. Nederst: Tonje og jeg stekte toast med pesto, lagde oss varm kakao, og så på Criminal Minds.
20131217-102744.jpg

Øverst: Linn og jeg skjærte opp bananbiter og spiste de med masse nutella på mens vi så på de nyeste episodene av The Vampire Diaries. Nederst: Snilleste Nora lagde hele tre glass med iskaffe til meg da jeg satt med alt for mye skolearbeid en kveld.

20131217-102804.jpg

Øverst: Den nye tekoppen min, som jeg kjøpte brukt (den er så fin) Nederst: Føles ut som evigheter siden jeg gikk i converse, og det eneste tegnet på vinter var frost på bladene.

@martinejskaret på Instagram, hva er ditt brukernavn?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.