Små ting kan gjøre en stor forskjell

Jeg sitter i sengen min i koseklær med øynene rettet mot dataskjermen, og kroppen vendt mot solnedgangen. Rommet er badet i lys, men snart synker solen ned bak husene. Skyene som har vært gule, blir sakte rødere og rødere, det er ikke mange minuttene til de er mørkeblå igjen og kvelden blir til natt. I morgen har jeg engelsktentamen, så nå sitter jeg å prøver å instille hodet på det engelske språk, og temaet “people who have made a difference”. Til tross for at jeg gjør skolearbeid klarer jeg å kose meg.

Forberedelse engelsktentamen (4 of 9)Forberedelse engelsktentamen (6 of 9)

Alt blir bedre når jeg kan være i rolige omgivelser, og jobbe i mitt eget tempo. Jeg har laget meg hjemmelaget iskaffe, som smakte nydelig, men nå er drukket opp. Spillelisten min med musikk er satt på, og jeg skal klare å finne frem så mange kilder som mulig til morgendagen før det blir alt for sent. Engelsk er noe jeg kan, så nervene er under kontroll, foreløpig.

Forberedelse engelsktentamen (3 of 9)Forberedelse engelsktentamen (1 of 9)

Tjohei ønsk meg lykke til! Og takk for koselige kommentarer den siste tiden, jeg elsker å lese det dere skriver, det er så koselig 🙂 Ha en finfin tirsdagskveld videre.

2 Comments

I'd love it if you left a comment