Skater Skirt

Hallo, dere! Onsdag allerede og hallveis i skoleuken, det føles herlig. I går jobbet jeg iherdig med en innlevering i medieproduksjon, og ble ganske så fornøyd da jeg leverte ferdig produkt, én time før fristen. Det er viktig for meg å gjøre alt til fristen det skal være gjort, for hvis jeg begynner å henge etter blir jeg helt stresset og klarer ikke få med meg noen ting. Så jeg er glad jeg har kontroll på skolearbeidet for tiden!

Været i Bodø har blitt kaldere, så jeg har nå gått over til å bruke skjerf igjen, noe som er dødsherlig. Spesielt siden jeg kan bruke det som pledd på skolen, for å tulle meg godt inn i når jeg sitter i timen. For på klasserommet dere, der er det nordpolen delux. I det siste har jeg også blitt veldig glad i å gå i skjørt, i dag var tredje gangen på fire dager at jeg bruker skjørt, og det er skikkelig deilig. Mye mer behagelig enn bukser, også føler man seg så elegant.

Skater Skirt (7 of 11) Skater Skirt (1 of 11) Skater Skirt (6 of 11) Skater Skirt (11 of 11)Skater Skirt (2 of 11)

Skjørt fra Zara / Genser fra BikBok / Sko fra Converse

Krøller i håret, skjørt som ikke er tettsittende, og ikke minst en deilig, strikket genser. Perfekt start på høsten!

Hva syntes du?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

4 Comments

  1. svar:

    Awww, du aner ikke hvor glad jeg blir for en sånn kommentar!! Så herlig du er <3 Made my day! Nå blir jeg (om mulig) ENDA mer gira…dette er min drøm og jeg skal sørenmeg nå den! Har til og med lagt en liten, hemmelig plan.. (talk later on facebook!)

    Igjen, takktakktakk for alle fine ord <3 Det betyr så masse. Stor klem!

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.