Skal vi designe

Haha hei dere! Med Skal vi danse i bakgrunnen har jeg fiklet med design de siste timene. Jeg var innom bloggen på Internet Explorer for noen dager siden, og der så jeg at mitt daværende bloggdesign ikke så riktig ut i det hele tatt. Alt var hulter i bulter og bare helt feil, og sånn kan jeg ikke ha det. Derfor måtte jeg bare lage et nytt! Likte godt det jeg hadde før, men helt ærlig, dette er jo mer meg. Så sånn må det bli, blomster og snirklete skrift. Og siden kjæresten insisterer på det: bilde av meg. Jaja.

Namsos fredag (7 of 7)

Hva syntes dere?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.