Sjøgrønn

Jeg lå i søvnløse timer hele natten, til jeg begynte å høre biler på veien, og himmelen ute ble lysere mot naboenes husvegger. Det er så mye å tenke på. Følelsene mine er så rotete at jeg ikke forstår dem selv lengre. Og alle disse tankene skal liksom formidles på papiret, godt nok til å bli forståelig. I en melding til en venninne, hva føler jeg egentlig for tiden? I et brev til skolene i London, hvorfor burde jeg få studieplass? I et brev til en venn utenbys, hvordan går det med meg? Jeg har sluttet å skrive dagbok. Det gjør meg bare mer forvirret. Tankene og følelsene mine er flyktige, jeg rekker ikke skrive de ned før de endrer seg. Når mamma stiller meg spørsmål, håper jeg hun forstår at det jeg sier ikke er fasiten. Kanskje jeg føler det helt annerledes kun noen timer senere.

I blant tenker jeg at jeg har stålkontroll. Andre ganger vet jeg bedre.

Sjøgrønn
Sjøgrønn
Sjøgrønn

Vinterferien min har vært fylt med jobb, øvelseskjøring og alt annet som har gjort uken mer stressende enn avslappende. Nå om noen timer setter jeg meg på bussen til hytta, og der skal jeg prøve å kombinere journalist-jobbing med skiturer. Selv om det har vært mange gjøremål å krysse av listen i det siste, føler jeg at det har gått ganske greit. Med mitt mørkere, enda kortere hår, kjenner jeg at jeg er on top of things for tiden, når det gjelder det som skjer utenfor kroppen iallefall. 

Sjøgrønn
Sjøgrønn
Sjøgrønn

Kåpen er fra Donna, toppen er fra Weekday, vesken er fra Urban Outfitters og smykkene er fra Primark og Cmyk.

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.