Siste sommerdag

Vi har hatt nydelig vær de siste dagene, men i morgen er det ikke meldt sol lengre. Derfor har jeg nytt den siste sommerdagen på en god stund, og forbereder meg på at i morgen starter eksamenspuggingen. Har ikke stresset så mye til nå, og heller kost meg i finværet, men i dag er det jo faktisk en uke til eksamenen min, herregud! Hva skal jeg gjøre? Hva kan jeg pugge på?

1

Neida, jeg stresser fremdeles ikke (så veldig). Jeg skal bare begynne på boken “The Catcher in the Rye”, fordi jeg trenger en engelsk bok med litt mer avansert språk, og kanskje pugge litt grammatikk. Heldigvis elsker jeg engelsk, så tror egentlig det blir ganske så fint å sitte med litt sitronte og lese en engelsk bok samtidig som jeg tar notater av spesielle ord og uttrykk.

2

Nå ser jeg på The Vampire Diaries mens Molly ligger ved siden av meg. Tror kanskje jeg skal løpe å lage meg en kopp te før pausen er over.

3

Bilder fra da jeg var på besøk hos Elise.

Ha en fin kveld!

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

1 Comment

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.