Silhuett

Hei venner! Denne dagen har gått så vanvittig fort etter at jeg kom hjem fra skolen, jeg fatter det ikke. Siden jeg satte bena innenfor inngangsdøren hjemme har jeg spist middag, gjort minimalt med lekser, og sovet i en halvtime. Blir så stresset når jeg tenker på alle innleveringene og leksene jeg må gjøre for tiden, så jeg klarer nesten ikke gjøre noen ting. Er så sliten i kroppen og i hodet, vil ikke tenke en tanke eller bevege en muskel resten av mitt liv.

Alt jeg vil er å sette meg ned å lese i en bok, eller se en episode med Sherlock eller Gossip Girl, med en kopp te, uten å få dårlig samvittighet for at jeg ikke bruker tiden på skolearbeid i stedet.

Tror bare dette har vært en dårlig start på uken, håper virkelig dagen i morgen blir bedre! Skal prøve å gjøre ferdig leksene mine nå, og ta meg en lang, varm dusj før jeg legger meg tidlig (før halv ett med andre ord), så sees vi i morgen, til en forhåpentligvis bedre dag!

fusia (6 of 10)

Håper det går bra med dere <3

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

2 Comments

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.