Seems to slow me down

Det er overskyet og kaldt ute i dag, og jeg elsker det. Våknet opp tidligere enn jeg gjør til vanlig i ferier og helger, og kikket ut vinduet. Jeg smilte da jeg så det grå været ute, og vinden i trærne, som jeg kjente sur og kald fra det åpne vinduet. Sol og varmt vær ville bare gjort meg ille til mote, for jeg har nemlig ikke spesielt lyst til å bevege utenfor sengen i dag. Derfor passer det grå været meg perfekt, og jeg skal bare ligge i sengen og ikke anstrenge meg i hele dagen. Alt jeg tenker jeg vil gjøre er skrive litt, rydde på rommet, og etter hvert møte Eirik på kvelden.

Sangen for dagen er End of Affair av Ben Howard, og jeg kan se inn i fremtiden og vite at drikken for dagen blir te. Mange mange kopper med te. (I min nye Harry Potter kopp, med ravnklo-tema. Nora kjøpte den til meg i The Wizarding World of Harry Potter, og jeg elsker den)

1

I dag var første dagen på lenge at jeg var innom bloggen, og da jeg leste kommentarene til Frida og Auroa Alette (http://alettesbokverden.blogspot.no) på innlegget mitt om sminke og selvtillit, så fikk jeg tårer i øynene. Tusen, tusen takk <3

No Comments

I'd love it if you left a comment