Så var du over totusenogfjorten

Dette året har vært det tyngste jeg noen gang har opplevd, men på samme tide har det skjedd noen av de mest fantastiske tingene på disse tolv månedene. Det er rart, og jeg får en rar følelse i kroppen når jeg tenker tilbake på alt det vonde, triste, rare og fine som har skjedd.

Jeg har lært så mye dette året. Om meg selv, livet, kjærligheten og verden. Det virker overdramatisk å skrive noe sånt, men det er den mest korrekte måten å formidle det på. Jeg håper at neste år vil være snillt mot meg, så skal jeg også prøve å være snill med meg.

2015 blir nok et vondt, trist, rart og fint år det også, og jeg er virkelig ikke forberedt i det hele tatt. Men ingen er vel forberedt på fremtiden?

Fyrverkeri (19 of 22)Fyrverkeri (11 of 22)

Godt nyttår!

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.