Rosa

Denne morgenen er langdryg, jeg vil at det skal være morgen i flere timer til, og at dagen ikke skal starte. Kanskje jeg bare hopper rett fra morgen til kveld og glemmer hele dagen. Ja, det høres ut som en god ide. Nå sitter jeg og drikker te fra rosa kopp, og har lest litt i et rosa blad og vært ute og tatt bilder av rosa blomster. Rosa, rosa, rosa. Jeg liker rosa!

1

I går hadde jeg eksamenen min, så nå er jeg snart ferdig. Ferdig med hele ti år på grunnskole. Jeg er fryktelig spent, og også fryktelig redd, for hva som skjer i fremtiden. Siden jeg er en planlegger, er min måte å takle dette på å skrive lister. Jeg skriver opp alt jeg vil gjøre, hvordan jeg vil være, hva jeg vil oppleve. Alt.

2

Og nå prøver jeg bare å ta ett steg av gangen, så da starter vi med sommerferien. Jeg gleder meg helt opp over ørene, og har bestemt meg for at dette skal bli en fantastisk sommer, med turer, grilling, varmere strøk, besøk hos familie og masse mer. Det skal bli fint, og jeg skal også dele alt det fine med dere, noe jeg gleder meg til.

3

Ellers tar jeg helg med veldig, veldig god samvittighet. Er så fornøyd for at jeg har nådd målet mitt for karakterer på vitnemålet, og at eksamenen min gikk strålende. I går feiret jeg med pappa og lillebror på restaurant, og i dag skal jeg i bursdagsfeiring til Linn, og jeg tipper vi feirer karakterene litt også. Det blir nok gøy!

4

Ha en herlig lørdag, fine dere!

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

1 Comment

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.