Romantikk og positivitet

Hei dere!

Dette har vært min første late søndagsmorgen i sengen på flere uker. I morges fikk jeg en god følelse bare av å tenke på at jeg ikke trengte å bevege meg på noen timer, og det at jeg hadde så god tid ga meg inspiasjon og motivasjon. Spesielt til denne kjære bloggen jeg er så glad i, men som jeg har følt så liten kjærlighet for i det siste. Ting blir så vanskelig med et trist hode, men jeg kan iallefall se på denne helgen, og tenke at jeg har gjort mye koselig.

haust (1 of 17)Sheperd (3 of 5)

I går på denne tiden satt jeg og Eirik på et bord med utsikt mot en sånn hage jeg håper jeg og han vil ha en gang i fremtiden. Det var på Bodøs koseligste kafé, Hjerterommet, og vi spiste deilig baguett med tomater, avokado, salat og skinke, med varm, søt te til. Akkurat en sånn lunsj som jeg romantiserer oppe i hodet mitt (og på Instagram naturligvis). Og det var romantisk, for jeg og Eirik satt og kysset langt mer enn vi strengt tatt burde burde. Jeg tenker at hvis noen vi kjente hadde sett oss, hadde de klasket oss i bakhode og bedt os slutte med klisset.

Sheperd (5 of 5)Sheperd (1 of 5)

Vi koste oss likevel, og jeg fylte ut rollen som forelsket skolepike til det fulle. Myke kyss, varm te, den sterke vinden utendørs, men godt og trygt inne med Eirik. Sånne ting er fine ting. Det er de tingene jeg smiler av.

Hytta og rosa kåpe (8 of 34)Sheperd (2 of 5)

Nå er jeg ikke like positiv og glad til sinns lenger. Det er så mye skolearbeid å gjøre denne uken, jeg vil bare legge meg ned å gråte. Jeg har tolv innleveringer bare denne uken, og tre prøver/skriveøkter jeg må forberede meg til. Ettersom jeg har tre av innleveringen til i morgen + en prøve blir timene fremover ganske slitsomme. Jeg har heldigvis noe å se frem til, for i kveld kommer noen venner på besøk og vi skal bake boller, så det håper jeg blir koselig 🙂

Forresten: kom innom i morgen, da har jeg en nyhet å fortelle dere!

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

2 Comments

  1. Åhh, jeg ble bare så utrolig glad av å lese dette. Å lulle meg inn i den skrivebloggverdenen vår, med te, bøker og god mat…it’s amaazing <3 Håper du får en fin søndagskveld ;-*

  2. Dersom jeg noengang skulle komme til å finne meg selv i Bodø, er det ingen tvil om hvor jeg skal. Til Hjerterommet. Du skriver så utrolig mye fint om det, og det høres så fint og koselig ut! Lykke til med alle innleveringer og prøver. Jeg er helt sikker på at du klarer det helt helt fint!

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.