Rolled up sleeves

Jeg gikk i den nye genseren min i dag. En som verdens beste stemor har kjøpt til meg, tusen takk Sølvi! Ærlig talt tror jeg at jeg forelsker meg alt for raskt i gensre. Det er bare noe med det myke stoffet, og det at man faktisk holder seg varm, som gjør at jeg føler meg tusen ganger bedre. Om dagene går jeg også med lester hele dagen, både på skolen og hjemme. Tror nesten jeg må ønske meg lester i julegave, for på den måten kan jeg variere mer. Lester er best, da 🙂

Little smile
Our new coffe table

Denne mandagskvelden skal jeg bruke på å krølle meg opp i sofaen nede i det snart-men-ikke-helt-ferdige biblioteket vårt, og drikke masse kakao og te, mens jeg øver til typografiprøven min i morgen. Hvordan pugger man egentlig typografi? Er så komplisert å lære seg disse mediatingene, alt er ulikt enn det jeg har gjort fast i ti år. Skal jeg ta notater, eller lese høyt for meg selv, skrive ned bokstaver, kanskje? Jeg finner det vel sikkert ut 🙂

Rolled up sleaves
Socks

Genser BikBok // Bukse Dr. Denim // Lester Lindex

Håper du får en fin kveld!

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

3 Comments

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.