Ring meg

5 februar (fordi jeg leser feil hele tiden og trodde jeg var på mars) – 365 oppgaver

Jeg og telefonen min er uadskillelige. Hvis jeg først skal klare meg uten den må jeg være kraftig distrahert om noe annet, så hvis telefonen blir fri for strøm på et tidspunkt hvor jeg ikke har noe spesielt å gjøre, men ikke har muligheten til å lade den, vel, da sliter jeg. Det er ingenting her i verden jeg har blikket mitt rettet oftere mot enn telefonen min. Kanskje jeg ser innsiden av øyelokkene mine i litt større grad, men det er bare fordi soving er noe man bruker veldig mange timer av døgnet på.

Zara skjørt (4 of 5)

Jeg vet ikke hvorfor det har blitt sånn, hvorfor jeg er så avhengig av telefonen min. Det er ikke store sakene jeg gjør på den heller, bare noen få tre apper jeg kikker innom av kjedsomhet. Det er vel det hele telefonbruken min dreier seg om, kjedsomhet. Det eneste jeg bruker den til, som er nyttig, er å kommunisere med venner, og det er som regel et tidsfordriv det óg. All den tiden jeg bruker på å “refreshe” ting, og scrolle gjennom ting jeg ikke en gang bryr meg om er trist. Det mest tragiske er at om jeg ikke hadde kastet bort all tiden min på meningsløs surfing på mobilen kunne jeg sikkert ha oppnått noe til nå i livet. Jeg burde helt klart prøve å bli mindre avhengig av telefonen min, men det er bare så vanskelig.

Hvordan er ditt forhold til mobiltelefonen din?

2 Comments
 • Ingvild
  Posted at 22:18h, 09 March Reply

  Haha ,drugaddict az 😉 neeeida! Koselig med telefon, koselig med bilder, koselig med meeeldinger fra koselige personer *fnis*. MEN så skal man ikke heller glemme at å kjede seg minst en halvtime hver dag er sunt meheheh 🙂

  Ha fine dager <3 Klem Ingvild

 • Aurora
  Posted at 10:00h, 15 March Reply

  Jeg og telefonen min har et – hva skal jeg kalle det? Et “elsk hat forhold”, kanskje. Ja, noe som det. Uansett hvor ofte jeg stolt erklærer at “Denne helgen skal være mobilfri”, eller kanskje at bare for en kveld skal telefonen få en plass langt fra sengen min, slik at den ikke skal stjele søvnen min. Den ender alltid opp i hånden min. Uansett. Den bare dukker opp, liksom. Og når den er der, så er den der og forholdet vårt er basert på gjensidig kjærlighet og ærlighet.
  Telefonen min, som jeg var døpt Lavendel, og jeg, har hatt mange gode tider sammen. Som kvelder brukt på Tumblr, eller på Weheartit. Men som alle elskede, så har vi hatt våre vonde stunder og. Som da tyngdekraften plutselig bestemte seg for å demonstrere hva den hadde makt til å gjøre. Det var slik telefon skjermen min ble knust. Den første gangen. Men den har tilgitt meg nå, og vi lever sammen i harmoni.

I'd love it if you left a comment