Reiser i dag

Hei dere! Da var franskfremføring unnagjort, rle-prøven er utsatt, så må nok ha den neste uke. Da er det bare franskprøve, samfunnsfagprøve og naturfagsprøve igjen, Woop! Kan ærlig si at jeg er kjempelei skole nå, gleder meg sånn til jul at det gjør vondt i magen. I tillegg er alle dagene stressfulgte og  tja.. slitsomme. I dag skal jeg pakke, pugge samfunnsfag og etter hvert kjøre til flyplassen. Jeg skal nemlig til Tromsø med volleyball laget og spille turnering der. Har vært litt fraværende fra treningene i det siste på grunn av skole og slikt, men håper det går bra med kampene likevel. Dere får heie på oss! 🙂

I går hadde jeg og Tonje det superkoselig, selv om vi øvde til rle-prøven. Vi dro på ICA og kjøpte boller, stekte de i komfyren, lagde to kopper med kakao og krem og glass med brus og isbiter. Så kunne vi sitte der og lese om Saulus Paulus og misjonærreiser. Haha, det var utrolig koselig.

 Spiser du noe godt når du gjør lekser eller øver til prøver?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

2 Comments

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.