Reaching a milestone – 7 years of blogging

Syv år / Seven years

[one-half-first]7 April 2010 skrev jeg mitt første innlegg på en anonym liten blogg på Internett. Jeg introduserte skrivebloggen min, et sted hvor jeg ville dele fortellingene mine. Det er sprøtt å tenke på at jeg nå, syv år senere, fortsatt skriver. Jeg har nå et nytt domene, for i 2013 annonserte jeg at jeg flyttet over skrivingen min til dette stedet, A tiny bit beautiful. Men som du kan se har jeg altså holdt det gående en stund. Nå deler jeg ikke bare fortellingene mine under et pseudonym på nett, jeg studerer kreativ skriving journalistikk ved et universitet i London. Syv år er lang tid, det har skjedd mye på de årene.[/one-half-first]
[one-half]The 7th of April 2010, I wrote my first blog post on a tiny, anonymous blog on the Internet. With that post, I introduced my writing blog, a place for me to share my short stories. It’s so weird to think that now, seven years later, I’m still blogging. I now blog on a different domain because in 2013 I announced that I would be moving my writing to this page, A tiny bit beautiful. But as you can see, I’ve been doing this for a long time. Now I’m not just posting my short stories under a pseudonym online, I’m studying Creative Writing and Journalism at a University in London. Seven years is a long time, a lot has happened it those years.[/one-half]

Big Ben

[one-half-first]

Når jeg nå har nådd denne milepælen, har jeg tenkt mye på min plass på Internett.

Hvis man scroller kun et år tilbake på denne bloggen, ser man at mye har endret seg. Det er en endring jeg egentlig ikke har lagt særlig merke til selv. Jeg blogger annerledes enn før, det hadde jeg ikke trodd. For å være ærlig med dere, så er jeg litt usikker selv hvor jeg tar veien.[/one-half-first]
[one-half]

Now that I’ve reached this milestone, I’ve been thinking a lot about my place here on the Internet.

If you scroll back only a year on my blog, you can see that a lot has changed. This is a change I actually haven’t noticed myself. I blog differently than before, that’s weird. To be honest with you, I’m not really sure where I’m going with my blog.[/one-half]

 

[one-half-first]Jeg vil gjerne nå ut til et større publikum. Det er trivelig nå, her inne på A tiny bit beautiful, men jeg skulle gjerne ønske at ordene mine og bildene mine kunne nå litt flere. Jeg tror jeg må holde et skarpere fokus, rette innleggene mine mer inn mot en nisje og så holde meg der. Det er så ufattelig mange bloggere der ute, både i det norske miljøet, og det overbefolkede miljøet med livsstilsbloggere her i England. Jeg må kjempe meg til en plass der ute.[/one-half-first]
[one-half]I would like to reach out to a wider audience. It’s nice and comfortable in here on A tiny bit beautiful, but I wish my writing and my photography would reach an even bigger audience. I think I need to keep a sharper focus and write my blog posts to fit a specific niche. The blogs are endless out there on the web, both in the Norwegian blog community and even so in the over-populated lifestyle blogging community here in England. I need to find my place in between all of them.[/one-half]

Big Ben

[one-half-first]

På en måte vil jeg finne tilbake til skrivestilen jeg hadde for et års tid siden.

I det siste har jeg blitt for inspirert av engelske livsstilbloggerne. På samme tid har jeg endret meg, jeg er mer optimistisk og glad enn før. Det er ingen vits i å skrive dramatiske, eksistensielle tekster, når jeg egentlig bare føler for å spre glede! Det finnes en middelvei innimellom alle disse fasettene av min skrivestil, og det er den veien jeg må gå fremover.[/one-half-first]
[one-half]

In a way, I want to go back a bit to the writing style I had a year ago.

Lately, I feel like I have been overly inspired by the UK Lifestyle bloggers. But at the same time; I have changed! I’m more optimistic and happy than ever before. There is no point in writing melodramatic, existential blog posts when the only thing I want to is to spread my joy. I’m sure there is a path in between all of the facets of my writing style, and that is the way I need to go onwards.[/one-half]

[one-half-first]Hvem er jeg på Internett? Hva skiller A tiny bit beautiful fra alle de andre bloggerne der ute? Dette skal jeg finne ut av! Jeg må finne min egen greie på nettet.[/one-half-first]
[one-half]Who am I on the Internet? What makes A tiny bit beautiful stand out in the ocean of bloggers out there? This is what I need to figure out! I need to do my own thing here on the web.[/one-half]

Big Ben

[one-half-first]Hva føler/tenker du når du leser A tiny bit beautiful? Hva liker du å finne når du trykker deg inn her? Jeg vil veldig gjerne vite, så ikke vær beskjeden i kommentarfeltet.[/one-half-first]
[one-half]What do you feel/think when you’re reading A tiny bit beautiful? What do you like to find when you click yourself in here? I would love to know, so please speak up in the comment section![/one-half]

 

Hooray for seven years! I’m counting on seven more!

14 Comments
 • stinefriis
  Posted at 15:04h, 25 April Reply

  Hurra for sju år! Jeg er helt ny her inne, men syns alt er så fint 😀 Gleder meg til å følge videre <3 Å finne sin egen nisje er vanskelig, men når man først finner den er det så utrolig gøy å jobbe videre innenfor den.

  • Martine
   Posted at 15:25h, 25 April Reply

   Tusen takk! Velkommen skal du være Stine <3 Jepp, helt enig. Jeg har jo gjort masse forskjellige greier opp i gjennom årene, men nå merker jeg at jeg er litt sånn all over the place, så må tenke litt så jeg kan finne min nisje igjen.

 • Aurora Alette
  Posted at 15:26h, 25 April Reply

  Gratulerer så mye med 7 år! 7 år er veldig lang tid, og det har vært en sann glede å følge bloggen din! Jeg elsker navnet A Tiny Bit Beautiful — det er fengende, man husker det, samtidig som det er fint og oppsummerer bloggen din godt. Og man kommer langt med et godt bloggnavn! Navnet passer supert til det optimistiske, men også veldig godt til det som er litt vanskeligere og litt tyngre å skrive om. Det er alltid koselig å titte innom bloggen din, se de vakre bildene og lese de fine ordene dine — for du er så flink til å skrive! Gleder meg til å følge deg de neste 7 årene også (og enda lenger enn det!) <3 Nyt 7-års dagen!

  • Martine
   Posted at 15:29h, 25 April Reply

   Åh, tusen takk for en så fin kommentar Aurora <3 Jeg blir like glad hver gang jeg ser navnet ditt i kommentarfeltet, det er skikkelig skikkelig koselig! Jeg liker også navnet mitt, det er kanskje litt langt og kronglete, men som du sier så passer det jo egentlig ganske godt til bloggen min. Jeg gleder meg til å blogge i maange år fremover!

 • Annika
  Posted at 10:49h, 26 April Reply

  Wohoo gratulerer så mye!
  Det er så fint å komme til en blogg som blir skrevet av en person som er så dedikert, og jeg syns det er noe veldig behagelig med å lese innleggene dine og se på bildene. Selv om du syns du har blitt påvirka mye av engelske bloggere, så ser jeg at du har utvikla en stil som reflekterer deg som person (ikke at jeg kjenner deg altså, men du får innholdet på sida til å se ut som “ett”, hvis det gir noe mening heh). For meg personlig er denne bloggen en inspirasjon for design, og å se de enkle, fine og “tiny bit beautiful” tingene rundt oss.

  Masse lykke til videre!

  • Martine
   Posted at 18:50h, 27 April Reply

   Wow, tusen takk Annika! Så innmari koselig å lese <3 det er veldig oppmuntrende og godt å lese at du føler den "a tiny bit beautiful"-viben, for det er den jeg gjerne vil få frem! Takk for kommentaren din, jeg setter skikkelig pris på den <3

 • Renate
  Posted at 14:30h, 26 April Reply

  Wow, 7 år er lenge! Jeg har hatt min blogg i ganske nøyaktig fire år, men etter tre år med blogging så bare … kortslutta bloggen. Aner ikke hva som skjedde. (Backup tok jeg heller ikke.)

  Men det jeg liker så godt med din blogg, er, hva skal jeg si, alt! Jeg synes du skriver så bra allerede! Og jeg klarer ikke helt å sette ord på hva det er med bildene dine, de bare treffer meg. Motivene er inspirerende, og kvaliteten generelt er kjempebra! (Det kameraet du kjøpte nylig har jeg så lyst på, ugh.)

  Dette var kanskje ikke en veldig hjelpsom kommentar. Men du treffer meg, jeg blir så inspirert av å lese bloggen din! Du er en av de få jeg blir ordentlig glad for å se i bloglovin’-feeden, de gangene det popper opp et nytt innlegg <3

  • Martine
   Posted at 18:46h, 27 April Reply

   Tusen hjertelig takk Renate <3 jeg ble helt varm i kroppen av denne fine kommentaren! Det du nevner om kortslutt er jo faktisk skikkelig skummelt, men hvordan tar man backup? 😮 igjen; tusen takk for så fin kommentar, det er så godt å høre at bloggen min sprer litt glede! Stor klem <3

 • Luisa - La Mar
  Posted at 12:49h, 28 April Reply

  Syv år, så fint <3 Syns det er litt synd at jeg ikke fant deg før nylig, men nå er jeg her og liker så godt å titte innom. Du er herlig, dyktig og fin! Hurra for bloggen og deg!

  • Martine
   Posted at 03:22h, 08 May Reply

   Oi, Luisa! Denne kommentaren havnet i spam.. Så rart, de andre gjorde ikke det. Jeg er iallefall glad jeg sjekket, for såå koselig kommentar. Du er god <3

 • Milla
  Posted at 09:05h, 30 April Reply

  Gratulera så mye med 7 år!!! Eg har blogga siden 2007 og vært innom flærre platformer før eg te slutt endte opp med eget domene og wordpress. Mange som tror at blogging e på vei ut, eg tror ikje det. Hehe. Lenge leve blogging.

  Eg elske din blogg. Eg like måten du skrive på, eg elske bildene dine, også syns eg du har ein bra løsning på norsk/engelsk her inne. Syns du ska fortsetta som du gjør, fordi du e fabelaktig. Og ein av mine favoritter. Også syns eg vloggingå di e kjempefin. Så keep up the good work <3

  // Åh, du ane ikje kor mye det betyr for meg. Tusen takk <3

  • Martine
   Posted at 03:01h, 08 May Reply

   Herregud tusen takk for en så flott kommentar Milla! Du er helt herlig <3 Jeg tenker også at blogging er kommet for å bli, min blogg er iallefall det haha!

 • Adele Miner
  Posted at 19:27h, 08 May Reply

  This is amazing.. 7 years is such dedication! You have a lovely blog here by the way, well done you.. I know how much hard works goes into a blog like this! x

  adelelydia.blogspot.com

  • Martine
   Posted at 21:10h, 09 May Reply

   Thank you Adele, what a lovely comment <3

I'd love it if you left a comment