Port de Ciutadella

En av dagene våre i Menorca våknet vi opp til mørke skyer og regn i luften. Da bestemte vi oss for å kjøre en tur til gamlebyen i stede for å legge oss på stranden. Port de Ciutadella var et mylder av trange, søte gater og brostein under føttene våre. På restaurantene serverte de fisk og skalldyrretter, og i de trange gatene fant vi butikker som solgte alt fra sko og klær, til såper som så ut som frukt og småkaker. Katedralen ligger i den gamle bydelen, og Ciutadella er fremdeles bispesete i Menorca, det merker man på alle de vakre bygningene. Kommunebygget var også storslått og nydelig. Vi gikk ikke helt ned til havnen, men vi kunne se ned på båtene og lukte fiskeretter fra restaurantene.

Menorca
Menorca
Menorca

På en av butikkene fant jeg meg et nytt skjørt i en varm brunfarge, og en sommerkjole med blomster. Begge plaggene er allerede brukt flere ganger, og jeg gleder meg til å kle meg i skjørtet når det nærmer seg høst. Brunt + høst = sant, eller hva? Etter å ha gått rundt og sett litt noen timer, satte vi oss ned på en fortausrestaurant. Der bestilte vi tapas, og herregud så mye godt vi fikk servert. Dette var nok et av de beste måltidene gjennom hele ferien, etter den hvite fisken med bakt potet selvfølgelig.

Menorca
Menorca
Menorca

Port de Ciutadella virket nesten litt italiensk, det føltes ut som om vi fikk besøkt to vidt forskjellige land på én reise. En dag når jeg får muligheten til å reise tilbake til Menorca, vil jeg utforske øya enda mer, for det var vakre bygninger og strender i alle retninger <3

2 Comments

I'd love it if you left a comment