Plystre en tone

Jeg vil ha på meg lester som rekker til langt opp på leggen, og en tykk genser, helst i fargen mørk lilla. Jeg vil lage meg en ny, fiktiv, bedre boble jeg kan leve i, ved å fordype meg i en bok. Jeg vil drikke te med masse sukker og honning, og ha vinduet på vidt gap for å slippe inn den kalde luften, men samtidig tulle meg inn i et pledd. Jeg vil høre på rolig musikk, for helt ærlig er det den fineste. På en måte vil jeg ha høst, men jeg vil ikke at sommerens varme og lys skal bli borte. Gruer meg til vinteren og mørket, for dagene blir alltid tristere da.

Kveldssol (1 of 11)

Selv om jeg lovte meg selv å lese ferdig alle de nye bøkene som står og fyller opp bokhyllene mine før jeg kjøpte meg en ny, klarte jeg ikke unngå det. Jeg var til og med godt i gang med en bok jeg hadde gledet meg til å lese, og likevel falt jeg for fristelsen da jeg gikk rundt i byen med penger på kortet. Jeg unnskylder det brutte løftet med at jeg er en hel fiktiv verden rikere, og bare en liten hundrelapp fattigere. Det er herlig å lese om kjærlighet, New York, demonjegere og onde vesener igjen. Det er nemlig totalt min greie.

Boken jeg kjøpte, og nå er halveis i, er da tredjeboken i The Mortal Instruments av Cassandra Clare. Åh, en herlig verden å leve i for noen timer og dager.

Havrepannekaker og smoothie (3 of 5)

Bildet av meg øverst innlegget er faktisk ikke et gammelt et, i motsetning til forrige innlegg. I går sminket jeg meg for første gang på evigheter, men hadde likevel på meg en hvit genser med masse skitne flekker. Heldigvis syntes det ikke på bildet da. Det andre bildet er av frokosten til meg og Eirik i morges. Jeg stekte havregrynspannekaker, og vi lagde smoothie. Eirik fikset te, og vi koste oss med alt sammen ute på verandaen i det varme høstværet. Koskoskos.

Hva leser du nå?

3 Comments
 • CECILIE
  Posted at 21:16h, 31 August Reply

  åhhh, så pen.. <3

 • Aurora Alette
  Posted at 21:23h, 31 August Reply

  Akkurat nå leser jeg Den Onde Arven av Thomas Enger 🙂

 • Frida
  Posted at 11:23h, 01 September Reply

  The Mortal Instruments- serien er skikkelgi underholdende bøker! Leste den siste nå i juni, litt trist at det var over</3
  Akkurat nå leser jeg Noughts&Crosses av Malorie Blackman!

I'd love it if you left a comment