Planter på en søndag

Søndagen hadde jeg egentlig tenkt å vie til å ligge i sengen hele dagen. Men etter en koselig melding fra Ingvild, som var på tur til et søndagsåpent bibliotek, fikk jeg lyst til å fylle dagen min med noe jeg og. Jeg drakk morgenkaffe med mamma, spise brunsj med familien, og så kledde jeg meg i skjørt og kåpe for å ta en tur til Plantasjen. Jeg prøver å komme meg inn i bloggfotograferingen igjen, og minner meg selv på å bringe med kamera, selv når jeg bare skal en liten tur ut. Det er nemlig så fint å ha øyeblikk fra hverdagen dokumentert i bilder.
PlanterPlanter
PlanterPlanter
PlanterPlanter
PlanterPlanter

Denne uken er hektisk.. Full av tanker og følelser. Det er som om hodet mitt er en telefonboks, og vonde tanker og følelser ringer meg opp så ofte at de ikke rekker til pipetonen en gang, før det ringer enda en gang. Jeg holder meg for ørene, prøver å skjerme meg fra lyden, og fokusere på andre ting for å holde meg distrahert. Morgentimene har vært min favoritt denne uken. Jeg har klart å stå opp tidligere, og fått tid til å sette meg i sofaen i en halvtimes tid, for å se en inspirerende youtubevideo og drikke en kopp kaffe. Det er godt å starte dagen med ro i kroppen, og jeg tror det hjelper for å døyve bråket fra telefonboksen i hodet, som jeg ikke helt klarer å koble ut.

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

2 Comments

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.