Places I want to go..

Jeg er en veldig eventyrlysten sjel og drømmer meg bort til store byer, fine plasser og idylliske steder. Opp igjennom livet mitt har jeg vært på mange reiser jeg ikke ville vært foruten, og er veldig glad i å reise. Derfor tenkte jeg å lage et lite innlegg om steder jeg gjerne vil besøke. Enten for første gang eller på nytt!

Kollasj1

Paris. Jeg må si at Paris er et av de vakreste stedene jeg noen gang har vært. Byen er nydelig og de har så mye flott der. Noe av det jeg likte best med Paris må være turen til Eiffeltårnet, for det var ganske stort for meg etter som jeg hadde drømt om det i lang tid. Likevel var det jeg likte best en park i nærheten av museet Louvre som også er i nærheten av Eiffeltårnet. Tror parken het Jardin des Tuileries, og det må nok være det vakreste, mest fantastiske stedet jeg har vært i hele mitt liv. Vi var der tre dager på rad, bare satt der ved fontenen og alle trærne og leste og pratet. Tenk at vi ikke rakk å dra på Louvre bare fordi vi brukte all tiden i den flotte, franske parken. Vil tilbake dit!

Kollasj2

New York. Jeg har aldri vært i New York, men har helt vanvittig lyst. Alle de høye bygningene, bilene, taxiene, folkene. Det må være så flott der! Jeg tenker bare på hvor kult det hadde vært å fotografere der. Særlig om nattestid. Jeg må helt klart dra dit en gang, om jeg så må spare alle pengene selv og dra dit alene som en gammel dame. Det er absolutt noe jeg skal gjøre før jeg dør!

Kollasj3

Amsterdam. Jeg må innrømme at jeg mest vil til Amsterdam på grunn av de fantastiske bygningene og jeg har bare så himla lyst til å knipse bilder over hele byen. MEN, hvis jeg først hadde dratt til Amsterdam måtte jeg også ha besøkt den Anne Frank bygningen. Har en del bilder derfra som mamma tok med hjem etter at hun hadde vært der, og det virker veldig interessant. Har les dagboken og sett filmen så tror det hadde vært kult å sett der de faktisk bodde.

Kollasj4

London. Ah, London. Jeg elsker den byen. Det var på samme reise at jeg besøkte London og Paris og det må nok være den beste ferien jeg har vært på. London var akkurat som jeg hadde sett det for meg. Steinbygninger, vakre parker, butikker og fasilitetene. Jeg digget alt der, filmmuseet, The Big Ben og London Eye. Vil helt klart tilbake, og da skal jeg passe på å besøke London Eye om kvelden og ikke minst dra til Harry Potter parken. Jeg angrer så bittert på at jeg ikke søkte opp enda mer før vi dro dit, da hadde jeg kanskje fått med meg mer av byen jeg så lenge har lengtet til i bøker.

Det er mange andre byer, steder og land jeg vil besøke, sånn som Roma, Venezia (vil dra dit på nytt), Dubai, Miami, Florida, Kuala Lumpur og mange andre. Men tror ikke jeg tar med flere nå, kanskje jeg lager et nytt innlegg om dette falt i smak! 😀

Hvilke byer har du besøkt? Hva er den beste reisen du har vært på?

1 Comment
  • Lyra
    Posted at 19:14h, 09 January Reply

    Kuala Lumpur er epic…

    Jeg liker å dra på sånn kødd-turer med campingvogn til Sverige og bare irritere små unger på campngplasser.. det er ganske gøy.. cx

I'd love it if you left a comment