Pizza med Oda

Denne helgen tenkte jeg å ta det fullstendig rolig etter noen slitsomme (men veldig herlige) uker. Det gikk ikke helt etter planen, for jeg fylte dagene mine med avtaler fra morgen til kveld. Pizza og noen glass vin med min blonde, korthårede venninne fylte lørdagskvelden, etter at vi allerede hadde stått seks timer på jobb sammen hele formiddagen. Vi var nok begge ganske slitne da vi sovnet av den natten, men herregud som vi koste oss. Vi bakte tidenes beste vegetar-pizza, og måtte holde rundt hverandre gjennom den nyeste episoden av SKAM. Herregud så spennende, jeg holder nesten ikke ut til neste episode på fredag.
Pizza med Oda
Pizza med Oda
Pizza med Oda

Her er Oda, min venninne og kollega på Ark Bokhandel. Hun drikker alltid bitter rødvin, og jeg drikker alltid søt sprudlevin. Motsetninger passer sammen det også!

Søndagen min var minst like fin. Hele formiddagen spiste jeg god mat og kaker i konfirmasjon, før jeg, mamma og stefaren min gikk på fjelltur på ettermiddagen. Med lyden av elvesus i ørene gikk vi opp på toppen av Finnkonnakken og så en av de fineste utsiktene i hele verden. Lofoten lå i havhorisonten, Festvåg var under oss, og i alle retninger stakk fjelltopper opp mot den blå himmelen. Jeg elsker Nord-Norge <3

Jeg håper du og hadde en fin helg!

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

2 Comments

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.